امروز: سه شنبه, ۲۸ دی ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 15 جماد ثاني 1443 | 2022-01-18
کد خبر: 70310 |
تاریخ انتشار : شنبه, 4 دسامبر 2021 |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

گسترش دامداری، به‌ ویژه پرورش گاو، با افزایش گاز متان در اتمسفر رابطه مستقیم دارد؛ گازی که نقش مخرب زیادی در گرمایش زمین ایفا می‌کند. همه این موارد باعث شده تعداد زیادی از شرکت‌های نوآور، تلاش خود را روی تولید گوشت در محیط آزمایشگاه متمرکز کنند. گوشتِ درون‌ کِشتگاهی یا مصنوعی، با کشت سلولی در محیط کنترل‌شده، تولید، و نوعی «کشاورزی سلولی» محسوب می‌شود. این فرآیند ابتدا با نمونه‌برداری از ماهیچۀ یک رأس دام آغاز می‌شود و متخصصان با استفاده از آن به جمع‌ آوری سلول‌ های بنیادیِ حیوان می‌پردازند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top