امروز: دوشنبه, ۳ آبان ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 19 ربيع أول 1443 | 2021-10-25
کد خبر: 6891 |
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

بر خلاف تصور عموم، قند میوه‌ ها نیز در پوسیدگی دندان‌ ها تاثیر به سزایی دارد.

به گزارش کرج رسا، دکتر سحر امیری نژاد اظهارکرد: هر چه میزان قند و چسبندگی مواد غذایی مصرفی بیشتر باشد، درصد پوسیدگی‌های دندانی افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: رعایت بهداشت دهان و دندان پس از مصرف مواد غذایی نظیر موز که ph اسیدی و مانند کشمش، پفک و … چسبندگی بالایی دارد، به منظور پیشگیری از پوسیدگی‌ های دندانی لازم و ضروری است.

امیری نژاد توضیح داد: موادغذایی که قدرت چسبندگی و پوسیدگی زایی بالایی دارد، بهتر است در فاصله کم و یا به طور هم زمان مصرف شود.

وی با بیان اینکه هیچ منبع علمی مبنی بر این که گاز زدن سیب یا کرفس می‌تواند جایگزین مسواک باشد، وجود ندارد، اظهارکرد: معاینات دندانپزشکی در زمان طلایی با افزایش بهداشت دهان و دندان و بهره مندی از آموزش‌های بهداشتی می‌تواند از پیشرفت پوسیدگی‌ ها پیشگیری کند.

این پزشک متخصص استفاده صحیح از مسواک، خمیر دندان و دهانشویه‌ ها را در پیشگیری از پوسیدگی‌ های زودرس موثر دانست و خاطر نشان کرد: استفاده از دهانشویه فلوراید به شرط آن که بلعیده نشود، نه تنها ضرری ندارد بلکه در پیشگیری بسیار موثر است.

وی نسبت به مصرف زیاد آبمیوه‌ های صنعتی هشدار داد و تاکید کرد: از مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف نوشیدنی‌های اسیدی به علت آنکه سطح دندانی را نرم و پروسه حل شدن را تسریع می‌کند، به شدت پرهیز کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top