add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); استاندار: تغییر کاربری ها در البرز توجیه پذیر نیست – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 39863 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۴ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

استاندار البرز گفت: تغییر کاربری اراضی کشاورزی، درمان، آموزشی و ورزشی در این استان توجیه پذیر نیست.

به گزارش کرج رسا، عزیزاله شهبازی شنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه البرز افزود: بر این اساس تبدیل اراضی باغی و زراعی، درمانی، آموزشی و ورزشی به مسکونی و تجاری غیر قابل توجیه است.

وی ادامه داد: البرز در اجرای طرح مولدسازی اموال دولت در استان، روند خوبی را طی کرده و حدود ۱۶ مورد از اموال، به خوبی مدیریت شده است.

شهبازی گفت: جلسات کمیسیون ماده ۵ استان البرز با روند خوبی پیش رفته و به آنها رسیدگی شده است ولی در موضوع تغییر کاربری با حساسیت ویژه ای اقدام می کنیم.

استاندار البرز بیان داشت: فشارها برای تشکیل این کمیسیون زیاد است ولی نظام، دستگاه قضایی و مطالبات مردمی بر این است که تحت پوشش قانون یک اقدام خلاف را اجرایی نکنیم، بنابراین همچنان با دقت و حساسیت در این خصوص تصمیم گیری می شود.

وی گفت: در موضوع تبصره ۱۹ نیز واگذاری پروژه های نیمه کاره دولتی به بخش خصوصی برای تسریع در روند تکمیل آنها نیز دنبال می شود و اگر دستگاه های استان موارد جدیدی مد نظر دارند، می توانند اعلام کنند.

شهبازی افزود: در خصوص بودجه ۱۴۰۰ باید تمامی دستگاه ها، با ارائه گزارش و اطلاعات دقیق این روند را یاری کنند و در جلسه ای تخصصی مورد بحث قرار گیرد.

استاندار البرز با قدردانی از همراهی نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی، گفت: امید است بتوانیم در سایه اتحاد و انسجام با اتخاذ تدابیر لازم اسباب رضایتمندی و رفاه مردم را فراهم کنیم.

عسگری نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد و حدادی نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان نیز در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات و پیگیری های استاندار البرز بویژه در اقدام اخیر مبنی بر ۲ برابر شدن حق آبه البرز و ارتقاء بخش چهارباغ به شهرستان، به بیان نظرات خود در خصوص توسعه استان پرداختند.

دراین نشست کتاب توسعه پایدار سرزمینی و آینده پژوهی مبتنی بر سند آمایش استان البرز توسط استاندار البرز رونمایی شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top