امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل البرز از مشارکت در برگزاری کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل با هدف پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش کرج رسا، فرید نجف نیا در جلسه طرح پویش تابستانی و حمایت از بازماندگان از تحصیل بر ضرورت کنترل و کاهش آسیب‌های ناشی از بازماندگی از تحصیل و تحقق عدالت آموزشی تأکید کرد.

نجف‌نیا گفت: این جلسه با هدف اجرای مفاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل «محبت» برگزار شده و هر فردی حق دارد از آموزش با کیفیت و حرفه‌ای برخوردار باشد و امکانات لازم باید به طور طبیعی برای همه دانش‌آموزان فراهم شود.

این مقام مسئول افزود: عوامل مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی می‌تواند بر تحصیل دانش‌آموزان تأثیر بگذارد و بسیاری از آن‌ها در سنین پایین وارد بازار کار می‌شوند که این موضوع چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی زیادی برای آن‌ها ایجاد می‌کند.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کودکان بازمانده از تحصیل در استان، نحوه اجرای برنامه پویش تابستانی و کلاس‌های تقویتی و جبرانی در مدارس را تشریح کرد و مقرر شد این برنامه مطابق با شیوه نامه‌های ابلاغی در استان البرز به طور جدی پیگیری و اجرا شود.

ایجاد بانک اطلاعات مشخصات کودکان بازمانده از تحصیل استان، بررسی مهم‌ترین عوامل ترک تحصیل آن‌ها و مشاوره و هدایت تحصیلی افراد شناسایی شده، از دیگر محورهای مطرح شده در این نشست بود.

 

 

دادگستری البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top