امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 31780 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۴:۲۳ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند بیماران با سطح کافی از ویتامین D در بدن، کمتر احتمال دارد عوارض شدیدِ بیماری کووید ۱۹ را تجربه کنند یا بر اثر آن جان خود را از دست بدهند و همچنین در یک مطالعه دیگر مشخص شد که سطح کافی این ویتامین در بدن می‌تواند میزان عفونت را کاهش دهد.

به گزارش  کرج رسا، این مطالعات نشان داد مقدار کافی ویتامین D در بدن می‌تواند شدت عفونت و عوارض ناشی از بیماری کووید ۱۹ را در مبتلایان کاهش ‌دهد.

تحقیق جدید انجام گرفته در دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون نشان می دهد وجود میزان کافی از ویتامین D در بدن به طور چشمگیری با کاهش سطح نشانگرهای التهابی و سطح بالاتر سلولهای ایمنی خون مرتبط است.

در این بررسی نمونه خون ۲۳۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که در بیمارستان تحت درمان قرار گرفته بودند به منظور ارزیابی سطح ویتامین D مورد آزمایش قرار گرفت.

محققان دریافتند: در بیمارانی که بالای ۴۰ سال بودند وجود سطح کافی از ویتامین D با کاهش بیش از ۵۱ درصدی مرگ در مقایسه با افرادی بوده که دچار کمبود این ویتامین بوده اند.

به گفته دکتر مایکل هولیک که به تازگی مطالعه دیگری منتشر کرده که نشان می دهد میزان کافی از ویتامین D می تواند خطر ابتلا به کروناویروس را تا ۵۴ درصد کاهش دهد، این ویتامین همچنین می تواند با ویروس های دیگر که بر دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر می گذارند مقابله کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top