امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نسبت به جمع آوری نمک‌های غیرمجاز از نانوایی هشدار داد.

به گزارش مهر، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد.
وی با اشاره به تبلیغات در خصوص نمک‌های دریا و نمک‌های رنگی، افزود: نمک‌ها با توجه به نوع ناخالصی که دارند ممکن است رنگ‌های مختلفی داشته باشند و تبلیغات در این خصوص فقط موجب آسیب به سلامت افراد می‌شود.

جندقی گفت: در بازدیدهای میدانی از نانوایی‌ها که بازرسان وزارت بهداشت انجام می‌دهند اگر به موارد غیر مجاز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوری آنها؛ پیگیری‌های قانونی نیز انجام خواهد شد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نمک موجود در نان باید یک درصد باشد و اگر در بازدیدهای میدانی که بازرسان وزارت بهداشت انجام می‌دهند به موارد غیر مجاز برخورد کنند، آن واحد صنفی مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top