بنابر گفته های رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس، سرنوشت طرح صیانت مبهم است. طرح صیانت، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع شده است و موضوع فیلترینگ تمام ابزارهای پرکاربرد فضای مجازی مانند واتساپ، اینستاگرام و بقیه موارد قابلیت اجرایی دارد؛ اما واقعیت ماجرا اینست و وی صرفا استنباط شخصی ش را بیان کرده و این دلیل آن نیست که قرار باشد به همین زودی موضوع فیلترینگ اتفاق بیفتد. در این بین همین گمانه زنی رسانه ها باعث ازردگی مردم می شود.
روز گذشته خبری مجددا با انتشار در رسانه های مختلف با تیترهای دلخواه نگرانی را مردم بیدار کرد؛ مردمی که این روزها نگران معیشت امروز و فردای خویشن.
رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس در گفت و گو با دنیای اقتصاد از احتمال محدودیت نرم افزارهای پرکاربرد فضای مجازی با مصوبه اخیر مجلس خبر داد و این خبر به سرعت در رسانه های داخلی بازتاب گرفت و برخی رسانه ها با توجه به “منافع جناحی” تلاش کردند با تیتری مختص خویش ماجرا را جنجالی تر و در شُرف وقوع به تصویر بکشند و همچنین با این گفته ها خوراک جدید خبری رسانه های معاند نیز فراهم گردید.
فیلتر شود؛ فیلتر نشود
فیلتر میکنیم؛ فیلتر میشود، فیلتر نمی شود، در آینده میشود، احتمال دارد بشود و … آیا واقعا مشکل همین فیلتر است؟ فیلتر بشود ارزانی میشود؟ فیلتر کنید دلار به زیر ۲۰ هزار تومان باز میگردد؟ احتمالا فیلتر بشود خودرو ارزان میشود؟ در آینده فیلتر کنید آرزوی خانه دار شدن به دلمان نمی ماند؟
این گفته های بظاهر ساده و تیترهای نسنجیده برای دیده شدن در این برهه ی زمانی که مردم در نگرانی از ابهامات اقتصادی بسر میبرند چه سودی دارد؟ بمباران رسانه های معاند با این خوراک های خبری که به ایشان داده می شود تا روان مردم را به بازی بگیرند چه منعفتی در دراز مدت می تواند عاید مملکت کند؟
اقتصاد مسئله اصلی کشور
بارها و بارها در بیانات حضرت آیتالله خامنهای به عناوین مختلف دیدیم و شنیدیم که فرمودند “اقتصاد مسئله اصلی کشور است” و همین مهم مسئولیت یک نماینده را بیش از پیش در بعد اقتصادی برجسته می کند.
رهبر معظم انقلاب در فضای رقابتهای انتخاباتی ۱۴۰۰ فرمودند «مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛ مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئله ی اصلی مردم بیکاری جوان ها است، مسئله ی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.» ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
اما چرا حضرت آیتالله خامنهای اینگونه به صراحت اقتصاد و معیشت را مسئلهی اصلی کشور معرفی کرده و نسبت به ضریب دادن به مسائل فرعی هشدار میدهند.
بعید است کسی سامان دادن به ناهنجاری ها، بی بند و باری ها و تضادهای فرهنگی در شبکه های اجتماعی مخالفتی داشته باشد، اما عده ی کثیری در این اقتصاد بیمار، برای امرار معاش در شبکه های اجتماعی حضور دارند و با راه اندازی پیج های اقتصادی خرید و فروش و … در پی کسب درآمدند. با لرزاندن دل این عده ی کثیر که کسب و کارشان بتازگی رونق گرفته دنبال چه هستید ؟
بیکاری و سختی معیشت، عامل مشکلات فرهنگی و اجتماعی است
رهبر انقلاب در جای دیگر فرموند “ما اطلاعات را دائماً دنبال میکنیم و از وضع مردم در بخشهای مختلف کشور مطّلع میشویم؛ مردم از لحاظ معیشت دچار مشکلند. مسئلهی بیکاری هست، مسئلهی سختی معیشت هست؛ و مشکلات گوناگونی که در زمینهی فرهنگی و اجتماعی به دنبال اینها میآید… دشمن هم بر روی همینها تمرکز میکند و روی اینها تبلیغات میکند.
با وجود رهنمون های رهبری بهتر است چه نمایندگان و چه رسانه ها در راه امیدآفرینی میان مردم گام برداشته و از پرداختن به حواشی و دامن زدن به موضوعاتی که صرفا با روان مخاطب و مردم بازی میکند پرهیز کنند.
بردیا گودرزی / کرج رسا
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.