امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 75338 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۷:۰۰ |
۱
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس پلیس فتا استان البرز گفت: یکی از شایع ترین کلاهبرداری های مجازی توسط مجرمان سایبری کپی اطلاعات عابر بانک ها «اسکیمر» است که کاربران هنگام خرید عملیات رمز کارت بانکی را خودشان انجام دهند.

سرهنگ رسول جلیلیان در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: اسکیمر نوعی سخت افزار الکترونیکی است که از آن برای کپی کردن اطلاعات کارت‌های بانکی توسط کلاهبرداران مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: کاربران موقع وارد کردن رمز عبور باید به اطراف و اطرافیان خود توجه داشته باشند، دست خود را حائل قرار داده و پس از اتمام عملیات رسید آن را به دقت بررسی کرده و نزد خود نگه دارند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: برای این نوع سرقت‌ های الکترونیکی، کاربران مهمترین نقش را ایفا می‌کنند که با رعایت یک‌ سری نکات امنیتی ساده می توان ضمن حفظ اطلاعات کارت بانکی خود، مانع از برداشت غیر مجاز مجرمان سایبری شوند.

وی از مردم خواست برای خرید، از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانک به فروشندگان سیار و کیوسک های میان راهی بپرهیزند ضمن آنکه برای خرید از این محل ها از پول نقد استفاده شود.

سرهنگ جلیلیان خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی که فراوانی جرائم برداشت غیرمجاز رو به افزایش است، هوشیاری شهروندان در این زمینه ضروری است و الزام در وارد کردن رمز بانکی توسط مشتری می‌تواند امنیت اطلاعات کارت‌های بانکی هموطنان در استفاده از دستگاه‌های کارت خوان را بالا ببرد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  1. نویسنده :امیر
    تاریخ : 8 / فوریه / 2022 | می پسندم

    بهتر است بجای اینکه مردم را دچار شک وتردید وبدبینی کنید شرایطی را فراهم کنیدکه برای خرید با کارت از رمز یکبار مصرف استفاده شود تا جلوی سوءاستفاده گرفته شود البته نمیتوان منکر شده در مجموع چند میلیون کارتخوان چند شیاد هم پیدا شود وکار خلاف انجام دهند.ضمنا خیلی از کارتخوان هایی که دست افراد وانتی ودوره گردها ومشاغل بی سر وسامان است از طرق غیر بانکی وبا زد وبند دریافت میکنند که به درستی اهلیت انان بررسی نشده است که نشان از ضعف سیستم نظارتی بانک مرکزی دارد.

Scroll to Top