امروز: دوشنبه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 2 شوال 1446 | 2025-03-31
کد خبر: 71255 |
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۸:۴۷ |
1067 بازدید
۰
| 5
ارسال به دوستان
پ

پوره سیب زمینی توپر بسیار پرطرفدار است. سیب‌ زمینی با پنیر چدار، پنیر خامه‌ ای، بیکن و خامه ممکن است زیاد به نظر برسد و برای هر روز خوردن سنگین باشد، اما قطعا برای یک وعده عالی است.

به گزارش کرج رسا، حتی مجبور نیستید سیب زمینی‌ها را پوست بکنید که پروسه آماده کردن را تقریبا بی دردسر می‌کند. سیب زمینی‌ها به آرامی ‌با پنیر خامه‌ای و کره ترکیب می‌شوند و با لایه‌ای از بیکن، چدار، پنیر و پیازچه پخته می‌شوند و همه از آن لذت می‌برند.

مواد لازم

– یک قالب کره
– یک کیلو سیب‌زمینی
– یک قاشق چای‌خوری نمک و مقداری بیشتر برای تهیه آب نمک
–  یک تا یک و نیم فنجان مخلوط نصف نصف شیر و خامه یا خامه (دلخواه)
– ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
– فلفل سیاه
–  ۲۰۰ گرم پنیر چدار
– ۵ تکه بیکن
– ۲ پیازچه متوسط خردشده

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و ظرف را با یک قاشق چای‌خوری کره چرب کنید.

اگر سیب زمینی‌ها را با پوست داخل ظرف می‌ریزید آنها را تمیز کنید و خرد کنید.

آنها را داخل قابلمه بریزید و رویشان را با آب سرد بپوشانید. نمک را اضافه کنید تا آب به اندازه یک سوپ نمک داشته باشد.

آب را بجوشانید تا سیب زمینی‌ها کاملا نرم شوند و با یک چاقو به‌راحتی تکه شوند. حدودا ۲۰ دقیقه کافی است.

بقیه کره، یک فنجان از مخلوط نصف نصف شیر و خامه (یا فقط خامه) پنیر خامه‌ای، فلفل سیاه و یک قاشق چای‌خوری نمک را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی کره آب شد و پنیر خامه‌ای نرم شد، که حدودا ۴ دقیقه طول می‌کشد، مواد را هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.

سیب زمینی‌های پخته را به این قابلمه اضافه کنید تا با خامه و شیر و مواد دیگر مخلوط شوند. سیب‌زمینی‌ها را پوره کنید و خوب با مخلوط هم بزنید. کمی ‌مایع باقی می‌ماند که جذب سیب زمینی‌ها خواهد شد. اگر خشک است، از مخلوط نصف نصف شیر و خامه به آن اضافه کنید. مزه کنید و اگر لازم بود، نمک بیشتری اضافه کنید.

نیمی‌ از پوره را داخل ظرفی که قبلا چرب کرده بودید و بریزید و با نیمی ‌از بیکن، پیازچه، پنیر چدار و فلفل سیاه روی آن را بپوشانید.

بقیه پوره را روی مواد بریزید و بقیه پنیر خامه‌ای را روی آن قرار دهید. ظرف را در فر بگذارید تا پنیر آب شود و سیب زمینی‌ها گرم شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.

ظرف را از فر بیرون بیاورید و بقیه بیکن و فلفل سیاه بیشتری روی آن بریزید و آن را سرو کنید.

 

 

 

همشهری

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top