پوره سیب زمینی توپر بسیار پرطرفدار است. سیب زمینی با پنیر چدار، پنیر خامه ای، بیکن و خامه ممکن است زیاد به نظر برسد و برای هر روز خوردن سنگین باشد، اما قطعا برای یک وعده عالی است.
به گزارش کرج رسا، حتی مجبور نیستید سیب زمینیها را پوست بکنید که پروسه آماده کردن را تقریبا بی دردسر میکند. سیب زمینیها به آرامی با پنیر خامهای و کره ترکیب میشوند و با لایهای از بیکن، چدار، پنیر و پیازچه پخته میشوند و همه از آن لذت میبرند.
مواد لازم
– یک قالب کره
– یک کیلو سیبزمینی
– یک قاشق چایخوری نمک و مقداری بیشتر برای تهیه آب نمک
– یک تا یک و نیم فنجان مخلوط نصف نصف شیر و خامه یا خامه (دلخواه)
– ۲۰۰ گرم پنیر خامهای
– فلفل سیاه
– ۲۰۰ گرم پنیر چدار
– ۵ تکه بیکن
– ۲ پیازچه متوسط خردشده
طرز تهیه پوره سیبزمینی
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و ظرف را با یک قاشق چایخوری کره چرب کنید.
اگر سیب زمینیها را با پوست داخل ظرف میریزید آنها را تمیز کنید و خرد کنید.
آنها را داخل قابلمه بریزید و رویشان را با آب سرد بپوشانید. نمک را اضافه کنید تا آب به اندازه یک سوپ نمک داشته باشد.
آب را بجوشانید تا سیب زمینیها کاملا نرم شوند و با یک چاقو بهراحتی تکه شوند. حدودا ۲۰ دقیقه کافی است.
بقیه کره، یک فنجان از مخلوط نصف نصف شیر و خامه (یا فقط خامه) پنیر خامهای، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی کره آب شد و پنیر خامهای نرم شد، که حدودا ۴ دقیقه طول میکشد، مواد را هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.
سیب زمینیهای پخته را به این قابلمه اضافه کنید تا با خامه و شیر و مواد دیگر مخلوط شوند. سیبزمینیها را پوره کنید و خوب با مخلوط هم بزنید. کمی مایع باقی میماند که جذب سیب زمینیها خواهد شد. اگر خشک است، از مخلوط نصف نصف شیر و خامه به آن اضافه کنید. مزه کنید و اگر لازم بود، نمک بیشتری اضافه کنید.
نیمی از پوره را داخل ظرفی که قبلا چرب کرده بودید و بریزید و با نیمی از بیکن، پیازچه، پنیر چدار و فلفل سیاه روی آن را بپوشانید.
بقیه پوره را روی مواد بریزید و بقیه پنیر خامهای را روی آن قرار دهید. ظرف را در فر بگذارید تا پنیر آب شود و سیب زمینیها گرم شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.
ظرف را از فر بیرون بیاورید و بقیه بیکن و فلفل سیاه بیشتری روی آن بریزید و آن را سرو کنید.
همشهری
-
برچسب ها:
- پوره سیب زمینی
- سیب زمینی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
برپایی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع دستی در بوستان امید کرج
برپایی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع دستی در بوستان امید کرج
-
حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
-
کشف کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس + عکس
کشف کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس + عکس
-
پروژه اصلاح هندسی میدان شهید سلطانی به مرحله اجرا رسید
پروژه اصلاح هندسی میدان شهید سلطانی به مرحله اجرا رسید
-
خودکشی در کرج / مرد جوان از پل به پایین پرید و جان باخت + عکس
خودکشی در کرج / مرد جوان از پل به پایین پرید و جان باخت + عکس
-
پیام مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا وارز استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس
پیام مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا وارز استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس
-
تیم ملی ایران برای هفتیمن بار به جام جهانی صعود کرد
تیم ملی ایران برای هفتیمن بار به جام جهانی صعود کرد
-
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
-
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
-
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
-
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
-
توضیحات سخنگوی سازمان ثبت اسناد درباره تعیین تکلیف املاک و اراضی فاقد سند
توضیحات سخنگوی سازمان ثبت اسناد درباره تعیین تکلیف املاک و اراضی فاقد سند
-
توزیع میوه تنظیم بازار و مرغ دولتی شب عید در ماهدشت
توزیع میوه تنظیم بازار و مرغ دولتی شب عید در ماهدشت
-
بهسازی معابر سطح شهر بر اساس اولویت بندی و برنامه ریزی انجام می شود
بهسازی معابر سطح شهر بر اساس اولویت بندی و برنامه ریزی انجام می شود
-
پیگیری افزایش یک ایستگاه جدید به سازمان آتش نشانی ماهدشت
پیگیری افزایش یک ایستگاه جدید به سازمان آتش نشانی ماهدشت
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.