امروز: دوشنبه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 2 شوال 1446 | 2025-03-31
کد خبر: 51782 |
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹ |
۰
| 5
ارسال به دوستان
پ

بازارهای فرابورس و بورس به ترتیب در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۹ و ۲۰ اسفندماه، میزبان عرضه اولیه سهام شرکت ریل پرداز نو آفرین با نماد (حآفرین) و شرکت سرمایه گذاری مدیریت سرمایه مدار بانماد(مدار) هستند.

به گزارش کرج رسا، در روز سه‌شنبه، ۱۰ درصد از کل سهام شرکت ریل پرداز نوآفرین با دامنه قیمتی بین ۴۳۴ تا ۴۴۴ تومان در فرابورس عرضه خواهد شد.

حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی، ۱۳۰۰ سهم است.

همچنین در روز چهارشنبه مورخ تعداد ۳۴۵ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از سهام شرکت “سرمایه گذاری مدیریت سرمایه مدار” به عنوان پانصد و هفتاد و هفتمین شرکت در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش “سرمایه گذاری ها” و طبقه “سایر واسطه های مالی” در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد ” مدار ” به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد. حداکثر سهمیه ای که به هر کد حقیقی می رسد نیز ۴۰۰ سهم است.

همچنین تعداد ۲۹۹ میلیون سهم از کل سهام قابل عرضه در فرآیند کشف قیمت جهت عرضه به عموم به غیر از صندوق های سرمایه گذاری در روز عرضه اختصاص خواهد یافت و تعداد ۴۶ میلیون سهم نیز صرفا به صندوق های سرمایه گذاری در روز معاملاتی شنبه مورخ اسفندماه به قیمت کشف شده در روز عرضه، ارائه خواهد شد که ساز و کار عملیاتی آن متعاقبا اعلام می شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top