امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور بر افزایش ایمنی در راهسازی و خودروها برای جبران خطای انسانی تاکید کرد و گفت: یکی از مولفه های پررنگ در سیستم ترافیک، خودروها هستند که در حوزه ایمنی و حفظ جان انسان ها و محیط زیست زیانبار تلقی می شوند و باید در طراحی خودروها به آن توجه ویژه شود.

سردار سید تیمور حسینی روز شنبه در بازدید از شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در کرج اظهار کرد: از صنعت خودرو انتظار می رود تا در بخش های سیستم ایمنی فعال (جلوگیری از وقوع تصادف) و سیستم ایمنی غیرفعال (حفظ جان انسان ها در صورت وقوع تصادف)، عملکرد کافی را داشته باشند.

وی اضافه کرد: ایمنی خودروها باید تا حد امکان ارتقا یابد و از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواستاریم تا حمایت های بیشتر را برای راه اندازی و ارتقا مرکز تست تصادف داشته باشد.
وی بر حمایت از تولیدات داخلی در صنعت خودرو تاکید کرد و گفت: سرمایه گذاری در راستای کاهش ترافیک و افزایش ایمنی، نه تنها هزینه محسوب نمی شود، بلکه می توان آن را نوعی بازگشت سرمایه دانست و امیدواریم بتوانیم به مرور شاهد ارتقای کیفیت خودروها باشیم.

 

 

حسینی گفت: حوزه ترافیک یک حوزه استثنایی از ابعاد مختلف است که به لحاظ کیفیت فعالیت و پویایی سیستم روی زندگی تک تک افراد تاثیر گذار است چرا که مخاطب این سیستم را تمامی افراد جامعه در بر می گیرد و همگی موظف هستیم تا در ارتقا آن کوشا باشیم.

وی افزود: به همین منظور از افتتاح هرچه سریع تر مرکز تست تصادف حمایت می کنیم و از رسانه ها می خواهیم که اطلاع رسانی های لازم را در راستای آگاهی مردم و پیگیری تعویض دوره ای کاتالیست و کنیستر در معاینات فنی را انجام دهند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: همچنین استانداردسازی مراکز معاینه فنی و ارتقاء تجهیزات این مراکز نیز از موضوعاتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نیز برنامه های توسعه آزمایشگاهی این شرکت در بخش ایمنی و آلایندگی خودرو را تشریح کرد و بر راه اندازی آزمایشگاه های کاتالیست کانورتور و کدری سنجی خودروهای دیزلی و ارتقا آزمایشگاه خودرو سواری تا سطح یورو ۶ و موتورسیکلت تا یورو پنج تاکید کرد.

 

 

سعید تاجیک همچنین به ارائه توضیحات در مورد ورود و گسترش فعالیت در حوزه خودروهای برقی در سال گذشته پرداخت و گفت: درحال حاضر تجهیزات توان سنجی این خودروها در مرکز فراهم شده و طی هماهنگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای آزمایشگاه باطری پک نیز در حال اقدام هستیم.

وی همچنین گزارشی از وضعیت راه اندازی اولین مرکز تست تصادف در خاورمیانه ارائه کرد و ادامه داد: این پروژه از سال پیش کلید خورد و تاکنون ریل گذاری های اولیه آن طی مراحل طراحی، ساخت تجهیزات در داخل و خارج، آماده سازی نرم افزارها و همچنین تهیه دامی ها انجام شده و پیش بینی می شود که تا اواسط سال آینده به مرحله بهره برداری برسد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top