add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); سال تحصیلی «مجازی» آغاز می‌شود – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 63329 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۸:۱۱ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: مدیران کل باید در این فرصت باقیمانده تا مهر، با مداخلات بیشتر، سعی در هر چه بهتر برگزار شدن «پروژه مهر و بازگشایی مدارس»، داشته باشند تا با انسجام بیشتری این مهم محقق شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که با موضوع «پروژه مهر و بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید»، در اردوگاه فرهنگی – تربیتی شهید باهنر، برگزارشد، اظهار کرد: مهر امسال و آغاز سال تحصیلی به صورت مجازی خواهد بود و تلاش داریم بازگشایی مدارس خیلی آرام، بی دغدغه و با شکوه انجام شود.

کاظمی با اشاره به آیات قرآنی گفت: کسی که با توکل به خداوند حرکت کند قطعاً موفق خواهد شد و داشتن تقوا در این مسیر شرط پیروزی در کارهاست.

وی ادامه داد: خداوند به هرکسی برتری هایی داده است که متناسب با آن، ویژگی هایی نیز به او ارزانی داشته است، «مسئولیت» نیز یکی از بالاترین برتری ها است، و خداوند با این وسیله افراد را مورد آزمایش قرار می دهد.

سرپرست وزارت آمورش و پرورش گفت: «مسئولیت» کارسنگینی است و «مسئولیت در نظام تعلیم و تربیت»، به شدت سنگین تر است؛ چرا که تعلیم و تربیت امانتی است که در اختیار ما قرار گرفته است و عواقب سنگینی نیز دارد.

وی «صداقت» و «امانت» را دو خصلت مشترک همه پیامبران دانست و افزود: هرکسی این دو ویژگی را داشته باشد می تواند مسئولیتش را به خوبی انجام دهد و این دو خصلت درجات ایمان افراد را مشخص می کند.

کاظمی، دانش آموزان را امانت مردم در دست آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: سخت ترین کار، تعلیم و تربیت یک جامعه است که خداوند بر عهده پیامبران قرار داده است و امروز این مسئولیت سنگین، بر عهده آموزش و پرورش نهاده شده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی افزود: مدیران کل باید در این فرصت باقیمانده تا مهرماه، با مداخلات بیشتر سعی در هرچه بهتر برگزارشدن پروژه مهر و بازگشایی مدارس، داشته باشند و با انسجام بیشتری این مهم محقق شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top