مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز از راهاندازی سامانه اشتغال مهارتمحور در راستای اجرایی شدن این طرح ملی در استان به عنوان الگوی کشوری خبر داد.
محمدتقی غیاثی تبار روز چهارشنبه افزود: با هدف کاهش زمان انتظار برای دسترسی به شغل از طریق مهارت و در راستای اجرایی شدن پروژه اشتغال مهارت محور ، سامانه اشتغال مهارت محور اداره کل آموزش فنی و حرفه ای البرز راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: درسامانه یادشده، بخشهای متنوعی از جمله اخذ نیازهای نیروهای ماهر مورد نیاز واحدهای صنفی و صنعتی، اعلام نیاز به نیروی کار، امکان ثبت نام کارجویان متقاضی اشتغال در واحدهای صنعتی، اشتغال از طریق خوداشتغالی و اشتغال از طریق کارآفرینی و همچنین نیروی کار ماهر در انتظار استخدام طراحی و پیشبینی شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز اظهار داشت: این ادارهکل با هدف تقویت و توسعه اشتغالزایی پایدار، هدفمند کردن آموزشهای مهارتی در استان بر اساس تقاضا محوری، اقدام به تدوین طرح اشتغال مهارت محور کرده است.
غیاثیتبار افزود: این طرح بر پایه توانمندیهای موجود استان در بخشهای دولتی و غیردولتی در ۲ بخش کوتاه مدت (ویژه کارجویان ماهر) و بلندمدت (ویژه کارجویان فاقد مهارت) از طریق تعاملات بین دستگاهی با محوریت استانداری البرز به صورت آزمایشی در استان البرز اجرا و در صورت موفقیت، توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای به سایر استانها نیز تعمیم داده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در محورهای «علم و پژوهش»، «اقتصاد » و «استقلال و آزادی»، شتاب بخشیدن به ایجاد اشتغال پایدار و رفع فقر مهارتی در اقشار مختلف جامعه به خصوص فارغالتحصیلان دانشگاهی از ضروریتهای اجرای طرح اشتغال مهارتمحور است.
تفاهم نامه اجرای طرح ملی اشتغال مهارت محور به عنوان الگوی کشوری ۲۹ دی ۱۳۹۸ در نشست شورای مهارت البرز به امضای علی اوسط هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای و عزیزاله شهبازی استاندار البرز رسید.
در راستای اجرای این طرح و گام نخست، اشتغال مهارت محور ۱۰ هزار نفر برنامه ریزی و سهم هر دستگاه برای تحقق این مهم مشخص شده است.
اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان البرز با داشتن هشت مرکز آموزش دولتی، ۸۷ کارگاه ثابت شهری، ۱۷ کارگاه جوار شهری، ۲۴ کارگاه جوار روستایی، ۲ کارگاه عشایری، چهار کارگاه جوار صنعت، ۹ کارگاه صنایع بین کارگاهی، ۵۲ کارگاه صنایع ضمن کار، ۲ کارگاه صنایع اصناف، سه کارگاه جوار دانشگاه، ۱۱ کارگاه جوار پادگان، چهار کارگاه زندان، آموزشهای فنی وحرفه ای را در شاخههای خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی ارائه میدهد.
البرز که به دلیل مهاجرپذیری و وجود اقوام مختلف «ایران کوچک» لقب گرفته است، سال ۱۳۸۹ با مساحت پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر و جمعیتی حدود سه میلیون نفر به عنوان سی و یکمین استان کشور شناخته شد.
این استان مهاجرپذیر با داشتن ۶ شهرستان طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد، اشتهارد، کرج و فردیس در کنار پایتخت ایران قرار گرفته و روزانه ۳۰۰ هزار نفر از آن به تهران در حال تردد هستند.
هر چند البرز از نظر مساحت کوچکترین استان کشور محسوب می شود اما جاذبه های طبیعی و تاریخی آن به خصوص جاده کرج – چالوس که به دروازه بهشت شمال ایران مشهور است، سالانه میلیون ها گردشگر داخلی و خارجی را به سوی خود می کشاند.
این استان یک هزار و ۴۵۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی دارد و ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های آن است. فعالیت بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی و ۱۵۰ برند (الگو) در البرز، این استان را به یکی از قطب های صنعت و تولید در کشور تبدیل کرده است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.