add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); شکست خانگی تیم والیبال بانوان سپاهان مقابل آرکا البرز – شبکه خبری کرج رسا
امروز: یکشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 24 ذو القعدة 1447 | 2026-05-10

تیم والیبال بانوان سپاهان اصفهان در چارچوب هفته سوم رقابت‌های لیگ‌ برتر والیبال بانوان به مصاف تیم آرکا البرز رفت و با نتیجه سه بر صفر تن به شکست خانگی داد.

به گزارش کرج رسا، تیم والیبال بانوان فولاد مبارکه سپاهان از ساعت ۱۴ روز شنبه در چهارچوب هفته اول بیست و پنجمین دوره مسابقات لیگ برتر بانوان باشگاه‌های ایران در سالن «ملت» اصفهان به مصاف نماینده جدید والیبال بانوان البرز، تیم آرکا کرج رفت و در سه ست پیاپی شکست خورد.

هرچند در بازی عصر امروز در تیم سپاهان، ملی‌پوشان جوانی چون ریحانه کریمی، زهرا کریمی، الهه پورصالح و فاطمه خلیلی حضور داشتند و این تیم از ۲ پاسور قدرتمند، نگین شیرتری و فرانک بابلیان، در ترکیب خود بهره می برد اما در مقابل آرکا کرج نیز با هشت سهمیه از بازیکنان ملی پوش سابق از جمله شبنم علیخانی، مهسا کدخدا، مهسا صابری، پوران زارع و ایتک سلامت، تیمی قدرتمند را به میدان آورده بود.

آرکا کرج با سرویس‌های هدفمند تیمی، قدرت مانور سرعتی‌زن‌های سپاهان را به‌طور محسوسی کاهش داد و شبنم علیخانی، پاسور باتجربه آرکا، با پخش هوشمندانه توپ در طول تور، جریان بازی را در اختیار تیمش قرار داد و بیشتر حملات روی اسپک‌های کنار آنتن طراحی شد؛ جایی که مهسا کدخدا یکه‌تاز میدان بود.

آیتک سلامت قطرپاسور و مهسا صابری عملکردی بسیار مؤثری در بازی امروز برای نماینده کرج داشتند تا آرکا در مجموع، نمایش بهتری ارایه دهد و بتواند در سه دست پیاپی و با نتایج ۲۵ بر ۱۵، ۲۷ بر ۲۵ و ۲۵ بر ۱۴ طلایی پوشان را شکست دهد.

 

 

به گزارش ایرنا، تیم سپاهان، در رقابت‌های فصل پیش لیگ برتر نیز با هدایت فریبا صادقی تا نیمه‌نهایی پیش رفت و در نهایت موفق شد با عنوان سوم مشترک به کار خود پایان دهد.

ترکیب این تیم امسال نسبت به فصل گذشته تغییرات زیادی داشته و با استفاده از بازیکنان جوان و بومی و جمعی از ملی‌پوشان پا به عرصه رقابت‌های لیگ برتر گذاشته است.

بیست و پنجمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران با حضور ۱۲ تیم پیگیری می‌شود و شروع مسابقات نیز از روز شنبه هشتم آذرماه بود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top