add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); طرح ارتقای فرآیندهای یاددهی و یادگیری در مدارس البرز آغاز شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 93937 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۹:۵۴ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرز گفت: طرح بهبود کیفیت آموزشی، ارتقای فرایندهای یاددهی و یادگیری در مدارس متوسطه این استان تحت عنوان شهید کاظمی آشتیانی آغاز شد.

لیلا الماسی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه شیوه‌نامه اجرایی‌ برنامه ‌ها ،رویدادهای کیفیت ‌بخشی، ارتقای فرایندهای یاددهی و یادگیری (طرح شهید کاظمی آشتیانی) به مدارس استان ابلاغ شده است، افزود: جهت‌گیری‌های کلان آموزشی و تربیتی، بر محور سند تحول بنیادین استوار شده است.

وی گفت: اعتلای جایگاه سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، نظارت، هدایت و ارزشیابی حوزه ستادی و پرهیز از ورود به امور اجرایی، تثبیت و تحکیم جایگاه مدارس به‌عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت رسمی و عمومی کشور و ارتقای کیفیت مدارس و ایجاد فرصت‌های آموزشی و تربیتی متنوع به‌منظور زمینه‌سازی مواجهه منطقی متربیان و مربیان با مسایل گوناگون آموزشی، علمی، پژوهشی، اجتماعی، فرهنگی و زیست‌محیطی از جمله اهداف مهم اجرایی این طرح را تشکیل می دهد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرز جامعه هدف این طرح را دانش‌آموزان، هنرجویان، معلمان (دبیران و هنرآموزان) و مدیران مدارس دوره ‌های اول و دوم متوسطه کشور در فعالیت‌هایی مانند المپیاد شایستگی محور، جشنواره نوجوان خوارزمی، جشنواره علمی پژوهشی پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی و نمایشگاه، رویداد، بازارچه‌ های کسب و کار و توانمندی‌ های تولیدی و خدماتی مدارس متوسطه ذکر کرد.

الماسی اضافه کرد: برنامه های این طرح در چهار سطح مدرسه، منطقه، استان و در نهایت در سطح ملی است که از زمستان ۱۴۰۱ آغاز و تا تابستان ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت و کارگروه طرح شهید سعید کاظمی آشتیانی در آموزش و پرورش استان البرز نیز تشکیل شده است.

آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب از کاظمی آشتیانی به عنوان شهید یاد کردند و فرمودند: کاری که شهید کاظمی در زمینه سلول‌های بنیادی پیش‌آهنگ آن بود؛ کار بسیار بزرگی بود و از وی به عنوان یکی از پیشروان کارهای انقلابی در کشور نام بردند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top