add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); طرح پیشگیری از سرقت خودرو و وسایل داخلی آن تدوین شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: یکشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 17 ذو القعدة 1447 | 2026-05-03
کد خبر: 53634 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱:۵۲ |
۰
| 10
ارسال به دوستان
پ

طرح پیشگیری از سرقت خودرو و وسایل داخلی آن به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز تدوین و منتشر شد.

به گزارش کرج رسا، جعفر داراب خانی معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز اظهار کرد: با توجه به ضرورت برنامه ریزی و اقدام برای کنترل و کاهش جرایم به ویژه جرم سرقت، انجام طرح تحقیقاتی پیشگیری از سرقت خودرو و وسایل داخلی آن در دستور کار این معاونت قرار گرفت.
وی افزود: در گام نخست با دعوت از نمایندگان ارشد دستگاههای مربوطه و تبادل اطلاعات، وضعیت استان البرز در بروز و ظهور جرم سرقت تحلیل و بررسی شد و سپس آمار و اطلاعات مربوط به این جرم، تجمیع و آنالیز گردید.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز گفت: طرح فوق شامل بیان مسأله، آسیب شناسی پدیده سرقت خودرو و وسایل داخلی آن و تقسیم وظایف دستگاه های اجرایی، انتظامی، نظامی و امنیتی و مراجع خدمات رسان برای پیشگیری از این جرم است.

 

 

وی افزود: با دستور رئیس کل دادگستری استان البرز، طرح موصوف در اختیار مدیران دستگاه های ذیربط برای بهره برداری و اجرا قرار گرفته که نتایج اجرای آن متعاقباً اعلام می شود.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: سرقت خودرو، لوازم و محتویات داخل خودرو، از جرایم علیه اموال است که در مقایسه با سایر سرقت ها، دارای فراوانی زیادی بوده و نرخ بالای وقوع این جرم، احساس امنیت شهروندان را کاهش می دهد که اجرای طرح “پیشگیری از سرقت خودرو و وسایل داخلی آن”، تا حصول نتیجه قطعی و نهایی، با جدّیت توسط این معاونت پیگیری می شود.

 

 

روابط عمومی دادگستری البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top