میرزا قاسمی یکی از اصیلترین غذاهای گیلانی است که با شنیدن نام گیلان همیشه به یاد آن میافتیم. این غذا به راحتی و با یک دستور ساده با موادی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست میشود.
به گزارش کرج رسا، اصلیترین و مهمترین ماده غذایی در میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه گیلانی بادمجان کبابی و سیر فراوان آن است. البته گوجه فرنگی هم در خوشمزگی این غذا بیتاثیر نیست! میرزا قاسمی همانند کشک بادمجان بسیار پرطرفدار است. تهیه این غذای بسیار خوشمزه و عالی خیلی آسان است. طعم میرزا قاسمی بسیار نزدیک به خاویار بادمجان است و میتواند گزینه مناسبی برای افرادی که گیاهخوار هستند، باشد.
مواد اولیه برای تهیه میرزا قاسمی
بادمجان: پنج عدد
گوجه فرنگی: سه عدد
سیر: سه حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ١/٢ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی
یکی از معیارهای خوشمزه و خوش عطر بودن میرزا قاسمی، کبابی بودن بادمجان است. یکی از لذتهای درست کردن میرزا قاسمی کبابی کردن بادمجان رای زغال است اما شاید شما به دلیل محدودیت زمانی یا حتی اجاق گاز منزل نتوانید این کار را انجام دهید.
۱- بادمجانها را روی گاز با پوست کبابی کنید؛ آنها را رای شعله مستقیم یا رای شعله پخش کن (برای جلوگیری از کثیف شدن اجاق گاز) قرار بدهید.
۲- اجازه دهید بادمجانها کاملا سرخ و کبابی شوند. (برای اینکه از پخته شدن بادمجانها اطمینان حاصل کنید، میتوانید یک چاقو یا چنگال را در بادمجانها فرا کنید؛ اگر چاقو بهراحتی فرارفت، یعنی بادمجان کامل پخته شده است). آنها را داخل سینی گذاشته و اجازه دهید کمی خنک شوند.
۳- پوست آنها را به آرامی با دست جدا کنید (در این مرحله برای جلوگیری از سیاه شدن دستتان دستکش بپوشید).
۴- بادمجانها را داخل ظرفی قرار دهید و با کارد ساطوری کنید یا با گوشتکوب آن را له کنید.
۵- پوست گوجهها را بگیرید؛ میتوانید گوجهها را چند دقیقه در آب جوش قرار بدهید و بعد به آب سرد منتقل کنید تا پوستش راحتتر جدا شود.
۶- گوجههای بدون پوست را رنده یا پوره کنید.
۷- سیر را بکوبید یا رنده کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و تابه را رای حرارت قرار بدهید. سیر را در تابه بریزید.
۸- زردچوبه و فلفل سیاه یا قرمز را اضافه کنید.
۹- در همان تابه و کنار سیر، تخم مرغها را بشکنید و هم بزنید. بعد سیر و تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
۱۰- در همان تابه که سیر و تخم مرغ را سرخ کردید، پوره گوجه را بریزید.
۱۱- کمی تفت بدهید. بادمجانهای ساطوری و له شده را اضافه کنید. اگر نیاز بود در این مرحله مقداری روغن اصافه کنید چون بادمجانها روغن را جذب میکنند. بادمجان و گوجه را با هم مخلوط کنید. اجازه بدهید با حرارت متوسط بادمجان و گوجه با هم به خوبی پخته شوند.
۱۲- نمک را هم اضافه کنید. (میزان نمک و ادویه سلیقهای ست و میتوانید با چشیدن مواد، میزانش را کم و زیاد کنید.)
۱۳- بعد از اینکه بادمجان و گوجه به خوبی با هم ترکیب شدند و غذا به اصطلاح به روغن افتاد، مخلوط سیر و تخم مرغ را اضافه کنید.
۱۴- همه مواد را به خوبی هم زده و با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد با هم به خوبی مخلوط شدند. غذای شما حاضر است.
۱۵- میرزا قاسمی را به ظرف سرا منتقل کنید.
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
پرونده های ساختمانی کرج از سال ۸۸ تا امروز بازبینی میشود
پرونده های ساختمانی کرج از سال ۸۸ تا امروز بازبینی میشود
-
آغاز طرح جمع آوری پرنده فروشان و دست فروشان مواد غذایی در بلوار چمران
آغاز طرح جمع آوری پرنده فروشان و دست فروشان مواد غذایی در بلوار چمران
-
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید + ویدئو
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید + ویدئو
-
پروژه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان کیلومتر ۲۰ الی ۲۵
پروژه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان کیلومتر ۲۰ الی ۲۵
-
پست برق فوق توزیع نظرآباد به زودی به بهره برداری میرسد
پست برق فوق توزیع نظرآباد به زودی به بهره برداری میرسد
-
استاندار البرز به سودجویان کالاهای مصرفی مردم هشدار داد
استاندار البرز به سودجویان کالاهای مصرفی مردم هشدار داد
-
استاندار البرز: نظارت در زنجیره تولید تا مصرف سوخت تقویت شود
استاندار البرز: نظارت در زنجیره تولید تا مصرف سوخت تقویت شود
-
کاهش شمار دانش آموزان اتباع در البرز / ساوجبلاغ بیشترین آمار را دارد
کاهش شمار دانش آموزان اتباع در البرز / ساوجبلاغ بیشترین آمار را دارد
-
۲۵۰ هزار دانش آموز البرزی آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند
۲۵۰ هزار دانش آموز البرزی آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند
-
حل مشکلات حقوقی ورزش و جوانان نیازمند یاری دستگاه قضائی است
حل مشکلات حقوقی ورزش و جوانان نیازمند یاری دستگاه قضائی است
-
دستگیری سارقان قطعات خودرو در فردیس/ کشف ۱۰۰ فقره اقلام سرقتی
دستگیری سارقان قطعات خودرو در فردیس/ کشف ۱۰۰ فقره اقلام سرقتی
-
هشدار مدیریت بحران / خطر فرونشست در کمین سه شهرستان البرز
هشدار مدیریت بحران / خطر فرونشست در کمین سه شهرستان البرز
-
تقسیمات کشوری در شهرستانها نباید منجر به ایجاد مشکلات برای مردم شود
تقسیمات کشوری در شهرستانها نباید منجر به ایجاد مشکلات برای مردم شود
-
حاشیه سازی های رسانه ای، تلاش برای انحراف افکار عمومی است
حاشیه سازی های رسانه ای، تلاش برای انحراف افکار عمومی است
-
نوید اسکندری به عنوان بخشدار برتر استان البرز انتخاب شد
نوید اسکندری به عنوان بخشدار برتر استان البرز انتخاب شد
-
هیچ بمبی قادر نیست اراده ملتی را که به خود باور دارد، از بین ببرد
هیچ بمبی قادر نیست اراده ملتی را که به خود باور دارد، از بین ببرد
-
محمدجلال سبزی، مدیر برتر حوزه ارتباطات استان البرز انتخاب شد
محمدجلال سبزی، مدیر برتر حوزه ارتباطات استان البرز انتخاب شد
-
زیر ساخت های اقامتی ورزشی استان البرز توسعه می یابد
زیر ساخت های اقامتی ورزشی استان البرز توسعه می یابد
-
اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرزی در دانشگاه آزاد اسلامی
اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرزی در دانشگاه آزاد اسلامی









لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.