امروز: دوشنبه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 2 شوال 1446 | 2025-03-31

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر البرز از پلمب یک عطاری متخلف در حیدرآباد خبر داد و گفت: بیش از یک کیلوگرم شربت متادون و چهار هزار عدد انواع قرص غیرمجاز در این واحد کشف شد.

سرهنگ علی سلیم پور گفت: در پی دریافت اخبار مردمی مبنی بر عرضه انواع قرص‌های غیرمجاز در یک عطاری در منطقه حیدرآباد کرج، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از اخذ دستور قضائی به عطاری موردنظر مراجعه و در بازرسی از آن بیش از یک کیلوگرم شربت متادون و ۴ هزار و ۵۰۰ عدد انواع قرص غیرمجاز کشف کردند و یک نفر نیز در این رابطه دستگیر و این واحد صنفی تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز در پایان از شهروندان درخواست کرد در صورت اطلاع از عرضه انواع داروهای غیرمجاز توسط واحدهای صنفی و اشخاص، موضوع را بلافاصله از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

 

پلیس البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top