امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / 05:44:48 | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

عضو هیات علمی و فلوشیپ انکولوژی زنان گفت: بر اساس مطالعات غذا‌های کباب شده و مصرف فراوان آنتی بیوتیک‌ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

به گزارش کرج رسا، شیما محمدیان با بیان اینکه سرطان پستان اگر زود تشخیص داده شود، درمان می‌شودگفت: سبک زندگی سالم، تناسب وزن و ورزش،عدم استفاده از الکل و دخانیات، فرزندآوری و شیردهی از سنین پایین می تواند در پیشگیری از ابتلا تاثیر گذار باشد.

وی گفت: افرادی که از نظر ژنتیکی مثبت هستند باید جراحی ماستکتومی (برداشتن سینه) را انجام دهند و به جای آن از پروتز استفاده کنند.

وی ادامه داد: استفاده از اسید‌های چرب امگا ۳ و سویا خطر ابتلا را کاهش می‌دهد،مصرف بالای مرکبات نیز خطر ابتلا را ۱۰ درصد کاهش می‌دهد.

محمدیان ادامه داد: رژیم غذایی غنی از کلسیم، سبزیجات، غلات سبوس دار، میوه‌ها و منابع غنی از کاروتینوئید مثل هویج، اسفناج و کلم قرمز بسیار مفید هستند.

وی گفت: ماموگرافی از سن ۵۰ سالگی، سونوگرافی از سن ۴۰ سالگی و معاینه پستان‌ها توسط خود فرد برای پیشگیری توصیه می‌شود.

 

 

خبرگزاری صدا و سیما

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید