امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 21422 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۲۵ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

تمامی دارندگان سهام عدالت صرف نظر از این که کدام یک از روش‌های آزادسازی را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به شعب بانک‌هایی که شماره شبای آن را برای دریافت سود در سامانه سهام عدالت ثبت کرده‌اند، اقدام به فروش ۳۰ درصد سهام خود کنند.

به گزارش کرج رسا به نقل از تسنیم، آزادسازی سهام عدالت در حالی از روز نهم اردیبهشت امسال در حال اجرا است که دارندگان این سهام تا ۹ خرداد امسال فرصت داشتند با مراجعه به سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir روش مستقیم را برای فروش سهام خود انتخاب کنند که البته این مهلت تا ۱۵ خردادماه تمدید شده است.

این در شرایطی است که تا کنون از ۴۹ میلیون مشمول سهام عدالت هستند که ۴۶ میلیون نفر آنها در قید حیات هستند فقط ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر روش مستقیم را برای مدیریت سهام انتخاب کرده‌اند که شاید بتواند عمده دلیل این عدم استقبال را در مشخص بودن مزایا و معایب هر یک از این روش‌ها جستجو کرد.

بر این اساس باید گفت در روش مستقیم مشمولان، مالکیت و مدیریت سهام عدالت خود را بصورت مستقیم و بدون واسطه در اختیار می‌گیرند. البته در این روش مشمولان فقط مدیر سهام خود در ۳۶ شرکت بورسی و فرابورسی در سبد سهام عدالت می‌شوند و مدیریت باقی سهام‌شان در شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت در اختیار شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت قرار می‌گیرد.

در مقابل در روش غیرمستقیم هر چند مالکیت سهام در اختیار سهامداران عدالت است، اما مدیریت این سهام در اختیار شرکت‌های سرمایه‌گذاری قرار گرفته و قرار است در آینده مشمولان سهامدار این شرکت‌ها شوند و فروش سهام عدالت این دسته از مشمولان نیز در قالب فروش سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی صورت خواهد گرفت.

اما به تازگی اعلام شده است علاوه بر فراهم شدن فروش سهام عدالت در قالب روش مستقیم و غیرمستقیم، تمامی دارندگان سهام عدالت صرف نظر از این که کدام یک از این روش‌ها را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به شعب بانک‌هایی که شماره شبای آن را برای دریافت سود در سامانه سهام عدالت ثبت کرده‌اند، فرم فروش وکالتی ۳۰ درصد از سهام خود را پر کرده و یکی دو روز بعد، وجه حاصل از فروش این قسمت از سهام عدالت خود را دریافت کنند.
نکته مهم دیگر در این زمینه این است که آن دسته از مشمولانی که کد معاملاتی دارند برای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت خود نیاز به مراجعه به بانک ندارند و از طریق کد بورسی خود می‌تواند این بخش از سهام عدالت خود را بفروشد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top