امروز: جمعه, ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 8 ذو القعدة 1447 | 2026-04-24

مدیر حج و زیارت البرز از متقاضیان زیارت اربعین حسینی این استان خواست فقط از طریق سامانه سماح ثبت نام کنند.

عباس دمیرچی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نام نویسی از متقاضیان از روز جمعه ۲۷ تیرماه جاری از طریق سامانه سماح آغاز می شود.

وی ادامه داد: افرادی که قصد تشرف برای زیارت اربعین دارند باید در سامانه سماح ثبت نام کنند و با انتخاب بسته بیمه ای مورد نظر و پرداخت حق بیمه، خود را تحت پوشش خدمات بیمه قرار دهند.

دمیرچی بیان کرد: زائرانی که خروج از مرز به قصد زیارت اربعین را دارند باید گذرنامه معتبر دریافت کنند و در غیر صورت از سفر آنها جلوگیری می شود.

مدیر حج و زیارت البرز گفت : زائران برای دریافت بیمه سفر و خدمات هلال احمر یک میلیون و ۴۰۰ هزار ریال پرداخت کرده و بعد از دریافت کد ثبت‌نام از طریق بانک عامل، ارز زیارتی نیز دریافت خواهند کرد. زائران بعد از ثبت نام در سامانه سماح و دریافت کد مربوطه می‌توانند از طریق اپلیکیشن بانک عامل نسبت به دریافت دینار عراق اقدام نمایند که نرخ آن از سوی بانک مرکزی اعلام می‌ شود.

وی از همه متقاضیان خواست که به اطلاعیه های ستاد مرکزی اربعین حسینی و همچنین اطلاعیه های سازمان حج و زیارت و شرایط تعیین شده در سامانه سماح دقت ویژه داشته باشند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top