امروز: دوشنبه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 2 شوال 1446 | 2025-03-31
کد خبر: 90258 |
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

بر اساس مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای استان، مدارس، دانشگاه‌ها و کلیه آموزشگاه های خصوصی و دولتی البرز فردا دوم بهمن غیرحضوری شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، احمد افضلی با بیان این مطلب عصر شنبه در پایان سی و پنجمین جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس مصوبات این کمیته مقرر شد با توجه به افزایش شاخص های آلودگی هوا، فردا دوم بهمن ماه مهدهای کودک تعطیل بوده و مدارس، دانشگاه‌ها و کلیه آموزشگاه های خصوصی و دولتی البرز نیز به صورت مجازی دایر خواهد بود.

وی ضمن تقدیر از همراهی شهروندان و کارکنان دستگاه های مختلف اجرایی استان در راستای رعایت الگوی مصرف انرژی، بار دیگر از شهروندان خواست تا با مصرف بهینه گاز در راستای گازرسانی به تمامی مردم در شرایط سخت و برودت هوا یاری رسان مسئولان در ارائه خدمات مطلوب به هم میهنان عزیز باشند. سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز تصریح کرد: تصمیم‌گیری برای برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان و یا تعویق امتحانات در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، بعهده روسای دانشگاه‌ها خواهد بود.

گفتنی است جلوگیری از تردد کلیه وسایل نقلیه موتوری دارای پلاک شخصی، عمومی و دولتی فاقد معاینه فنی معتبر در سطح شهر توسط عوامل راهنمایی و رانندگی، جلوگیری از انجام کلیه فعالیت های عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا می شود، استقرار و آماده باش پایگاه های سیار اورژانس و هلال احمر با جانمایی مناطق آلوده تر و پرتردد به منظور کاهش زمان دسترسی به پایگاه ها، موافقت مدیران دستگاه های اجرایی با مرخصی کارکنان دارای فرزند خردسال و زنان باردار، هماهنگی برای تعطیلی موقت واحدهای صنعتی، کارخانه ها و مراکز موثر در تشدید آلودگی هوا، تطبیق ساعات کار حمل و نقل همگانی با ساعات کار اداری و مراکز آموزشی تعیین شده توسط کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوا و همچنین هماهنگی با اداره کل ورزش و جوانان برای اطلاع رسانی به منظور عدم فعالیت های ورزشی در محیط های باز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top