امروز: دوشنبه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 2 شوال 1446 | 2025-03-31

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از آغاز مرمت بخش سینمای تاریخی کاخ مروارید واقع در مهرشهر کرج خبر داد.

به گزارش ایرنا، رحیم خاکی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از این بنای تاریخی اظهار کرد: در مرحله نخست قسمت کف و پایین دیواره ها و مقابل ورودی سینمای کاخ تاریخی مروارید مرمت می شود و در مراحل بعد سقف اصلی سازه ای بهسازی خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع البرز مدت قرار داد برای انجام بخش نخست مرمت سینمای کاخ مروارید را ۲ ماه عنوان کرد و افزود: در صورت تأمین اعتبار به مرمت ساختمان اصلی پرداخته می شود که اولویت با مرمت سقف است .

وی تاکید کرد: در مجموع برای مرمت این کاخ تاریخی حدود یک هزار میلیارد ریال بودجه نیاز دارد.

کاخ تاریخی مروارید توسط یک مهندس خارجی طراحی و با هزینه یک میلیون دلار، بین سال های ۱۳۴۵ تا ۱۳۴۷ در زمینی به وسعت ۱۱۱ هکتار، احداث شد.

معماری بنا باشکل حلزونی و با نورگیرهای به شکل دانه‌های مروارید اجرا شد. ضلع شمالی کاخ دریاچه‌ای به شکل باله‌های سفره ماهی طراحی و اجرا شده است.

کاخ مروارید در بهمن سال ۱۳۸۱ با شماره ۷۰۶۷ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top