امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02

مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز اعلام کرد: تمام مطالبات مستمری بگیران تامین اجتماعی این استان مربوط به سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۲۱۰ هزار میلیارد ریال پرداخت شد.

به گزارش کرج رسا، داود سعد زاده روز دوشنبه در نشست خبری افزود: اکنون ۱۹۴ هزار و۷۱۸ مستمری بگیر تحت پوشش تامین اجتماعی استان البرز هستند که افزون بر دریافت مستمری خدمات دیگری از سازمان تامین اجتماعی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: بر اساس ماده سه قانون تأمین اجتماعی و برخی مقررات دیگر تعهدات و حمایتهای سازمان تأمین اجتماعی را می توان به ۲ نوع تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم کرد که تعهدات کوتاه مدت که شامل حمایت درمان در موارد بیماری بارداری و حوادث، غرامت دستمزد ایام بیماری، غرامت دستمزد ایام بارداری، پرداخت هزینه سفر و اقامت بیمار و همراه، پروتز و اورتز تأمین هزینه وسایل کمک پزشکی، غرامت نقص عضو مقطوع ، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن و مقرری بیمه بیکاری همچنین تعهدات بلند مدت مشتمل بر مستمری بازنشستگی، مستمری از کارافتادگی کلی، مستمری از کارافتادگی جزیی، مستمری بازماندگان فوت، مزایای ،نقدی غیر نقدی و عیدی مستمری بگیران است.

سعدزاده افزود: حمایت های سازمان تأمین اجتماعی بیمه شدگان را از روز تولد تا زمان مرگ و حتی پس از فوت آنان در بر می گیرد؛ بنابراین وظایف و تعهدات این سازمان با استناد به ،مقررات ،موازین سیاستهای ابلاغی در قالب ارائه تعهدات بلند و پرداخت انواع مستمری های فوق الذکر به مستمری بگیران تبعی و اصلی از اولویتهای سازمان بوده و متناسب با برنامه های تأمین اجتماعی همواره در حال انجام می باشد.

وی یادآور شد: اداره کل تامین اجتماعی البرز در سال ۱۴۰۲ نسبت به ایفای بموقع تعهدات بلند مدت در پرداخت انواع مستمریهای فوق به میزان ۲۱۰هزار میلیار ریال به افراد مستمری بگیر استان اقدام کرد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز گفت : سازمان تامین اجتماعی به عنوان اصلی ترین، بزرگترین و گسترده ترین نهاد بیمه اجتماعی کشور با بهره گیری از منابع وصول حق بیمه کارگاههای مشمول قانون تأمین اجتماعی و پرداخت به هنگام آن توسط کارفرمایان و سرمایه گذاریهای ناشی از آن بتواند نقش موثر خود را در ارتقاء مضاعف وبیش از پیش سطح رفاه و بهبود شرایط معیشت و زندگی مستمری بگیران ایفا نماید.

 

 

ایرنا

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top