امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

داروسازان جوان شرکتی دانش بنیان در البرز توانستند با دستیابی به دانش تولید نانو ذرات دارویی و دارو‌های نوین که برای درمان بیماری‌های سرطان، مفصلی، نادر و دارو‌های ترک اعتیاد کاربرد دارد، نسخه تحریم‌ها را بپیچند.

مدیر این شرکت دانش بنیان گفت: با دستیابی به دانش تولید داروی پکلی نب که برای درمان سرطان پانکراس و سایر سرطان‌ها کاربرد دارد انحصار دانش تولید از دست امریکا خارج و ایران دومین تولید کننده درجهان شد.

بزرگ چنانی با بیان اینکه قیمت این دارو ۵۰ درصد کمتر از نمونه وارداتی است افزود: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار عدد ویال تولید می‌شود که حدود ۷۰ هزار عدد نیاز داخل تامین ومابقی به ده کشور صادر می‌شود.

وی گفت: توانسته ایم با خودکفایی در تولید این داروسالانه ۴ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به ارمغان بیاریم.

وی با اشاره به تولید داروی تیپی اورال که برای درمان بیماران مبتلا به اختلالات خونی گفت: این دارو در چهار دز ۱۲/۵،۲۵،۷۵ و۵۰ میلی گرم تولید شده است.

بزرگ چنانی به تولید داروی پالبو کپ برای درمان سرطان سینه هم اشاره کرد وافزود: این دارو نیز در سه دز ۷۵، ۱۰۰ و ۱۲۵ میلی گرم تولید می‌شود.

وی گفت: دانش تولید دارو‌های پالبوکپ و تیپی اورال تنها دردست دو کشور آمریکا وهند بود و ایران سومین دارنده دانش تولید این دارو هاست.

وی از خودکفایی درتولید داروی پادینکس مهم‌ترین داروی سرطان سینه خبر دادوگفت: این دارو تنها توسط یک شرکت سوئیسی تولید می‌شد که به علت انحصاری بودن، امکان واردات آن مهیا نبوده است.

وی افزود: مهمترین مزایای فناوری دارو‌های نانو ذرات پروتیینی آنست که کمک می‌کند تا دارو‌های شیمی‌درمانی که دارو‌های بسیار سمی هستند، بیشتر بر روی سلول‌های سرطانی تاثیر بگذارد و بنابراین ضمن اثربخشی بیشتر، بیمار از عوارض متعدد دارو‌های شیمی‌درمانی در امان باشد.

 

 

خبرگزاری صدا و سیما

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top