امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 24682 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

پروتئین برای بخش‌های مختلف بدن از جمله ساخت و ترمیم ماهیچه‌ ها، مهار گرسنگی، تثبیت قند خون و رشد مو و ناخن سالم ضروری است بنابراین اگر به مقدار کافی پروتئین نخورید، می‌تواند بر همه چیز از وزن تا روحیه شما تأثیر بگذارد. بدن ما می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین را به طور همزمان جذب کند.

به گزارش کرج رسا از ایرنا، توصیه می‌شود حداقل ۲۰ گرم از پروتئین در هر وعده غذایی وجود داشته باشد. مصرف این مقدار به شما کمک می‌کند تا در طول روز سرحال و از انرژی کافی برخوردار باشید. گفته می‌شود، علائمی وجود دارد که بدن به شما می‌گوید پروتئین بیشتری نیاز دارید، به دنبال آنها باشید.
خبری از عضله‌ سازی نیست

اگر اهل ورزش هستید و برای عضله‌ سازی تلاش می‌کنید، پروتئین باید پایه ثابت رژیم غذایی شما باشد. اگر بعد از تمرین خود از سوخت‌گیری با پروتئین غافل شوید، فقط عضلات خود را نابود کرده‌اید.

به یاد داشته باشید که تا یک ساعت بعد از تمرین، بدن بیشترین آمادگی را برای جذب مواد غذایی دارد بنابراین پس از یک تمرین سخت از یک میان وعده پروتئین‌دار لذت ببرید تا به شما کمک کند عضلات خود را بازیابی کنید.

دائما در حال مصرف شکر و کربوهیدرات هستید

وقتی وعده غذایی می‌خورید که فاقد پروتئین کافی است، به احتمال زیاد احساس نارضایتی می‌کنید و به سمت غذاهای چرب و شیرین می‌روید.

پروتئین همه چیز را متعادل می‌کند، هوس‌ها را متوقف می‌کند و ما را کامل‌تر نگه می‌دارد بنابراین در هر وعده غذایی حتماً به میزان کافی پروتئین مصرف کنید.

از گزینه‌های پروتئین کم چرب می‌توان ماهی‌های صید شده غیر پرورشی، بوقلمون و سینه مرغ را انتخاب کرد.

پوست شما خشک است

اگر قبلاً پوستی درخشان داشتید که اکنون کدر و پوسته شده است، ممکن است نشانه عدم وجود پروتئین در رژیم غذایی شما باشد.

پروتئین ساختمان‌های مو، ناخن و پوست ما را تشکیل می‌دهد. اگر به اندازه کافی مصرف پروتئین نداشته باشید، ممکن است موهای خشک و شکننده یا پوستی خشک پیدا کنید.

استیون بورز، نویسنده کتاب اسرار افراد سالم دنیا می‌گوید که برای یک وعده صبحانه قابل حمل و دارای پروتئین، کلوچه‌های تخم مرغ و اسفناج آماده کنید.

یک ساعت بعد از غذا گرسنه هستید

کربوهیدرات‌ ها نسبت به پروتئین و چربی زمان هضم کمتری دارند. این بدان معناست که اگر بارهای سنگین را بر روی کربوهیدرات قرار دهید و وعده‌های غذایی خود را با پروتئین و چربی بیشتری متعادل نکنید، در مدت زمان کم گرسنه خواهید بود.

اگر روز خود را فقط با شیر و غلات شروع کنید، قند خون شما افزایش می‌یابد و احساس ضعف یا حالت تهوع می‌کنید. این باعث می شود که شما کربوهیدرات‌های بیشتری مصرف کنید تا دوباره شما را سر حال کند.

شما همیشه احساس خستگی می‌کنید

پروتئین باعث می‌شود احساس هوشیاری بیشتری داشته باشید در حالی که کربوهیدرات‌ها باعث خواب آلودگی شما می‌شوند.

کمبود آهن که به آنمی نیز معروف است، می‌تواند باعث خستگی شدید شود. برخی از غذاهای سرشار از آهن و پروتئین مانند لوبیا، گوشت گاو، جگر مرغ و کینوا را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

موهای شما نازک است

اگر وقتی موهای‌تان را در دست می‌گیرید و احساس می‌کنید تبدیل به یک دم اسبی کوچک‌تر شده، این یک نشانه از درخواست کمک موهای شما است.

ریزش مو نشات گرفته از رژیم‌های کم کالری و کم پروتئین است. اسیدهای آمینه نقش اصلی را در سلامت مو، پوست و ناخن‌ها ایفا می‌کند.

اگر به هر دلیل میل به مصرف غذاهای گوشتی ندارید، حتماً منابع گیاهی حاوی پروتئین کامل را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

روحیه شما چندان خوب نیست

پروتئین می‌تواند با تهیه اسیدهای آمینه که نقشی اساسی در ایجاد سروتونین و دوپامین در بدن دارند، باعث تقویت خلق و خوی شما می‌شوند. بدون این اسیدهای آمینه ضروری، شما دچار افسردگی، نوسانات خلقی و اضطراب خواهید شد.

شما همیشه نفخ هستید

حتی اگر از نوشیدنی‌ها و غذاهای تحریک‌کننده نفخ خودداری می‌کنید اما پروتئین کافی دریافت نمی‌کنید، احتمال زیاد هنوز هم تورم در شکم، پاها و مچ پای خود را تجربه می‌کنید.

پروتئین برای حفظ تعادل مایعات در داخل و خارج از سلول‌های بدن ضروری است. پس با وارد کردن پروتئین بیشتر در غذاهای خود، بدن خود را به حالت تعادل برگردانید.

روزهای مریضی بیشتری را سپری می‌کنید

پروتئین به آنتی‌بادی‌هایی را که باعث از بین رفتن بیماری می‌شود، قدرت می‌دهد و به تقویت کننده اصلی سیستم ایمنی تبدیل می‌شود.

در صورت ابتلا به سرماخوردگی، کمبود پروتئین می‌تواند علت اصلی باشد چرا که روی ر مبارزه با عفونت‌ها در بدن کمک بزرگی می‌کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top