add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); هشدار سطح نارنجی و پیش بینی بارش باران و تندباد برای البرز – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

مدیرکل هواشناسی استان البرز با اعلام هشدار سطح نارنجی برای استان گفت: بارش رگباری باران همراه با آذرخش و تندباد برای امروز سه شنبه در این استان پیش بینی می شود.

آرش بهاروند احمدی به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به تشدید و تقویت الگوی ناپایداری های محلی در منطقه البرز مرکزی و تقویت سامانه بارشی، مطابق با تحلیل آخرین الگوهای پیشیابی امروز سه شنبه رگبار، رعدوبرق و وزش باد لحظه ای شدید در استان به ویژه ارتفاعات و جاده های کوهستانی دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: آبگرفتگی موقت معابر، سیلابی شدن مسیل های فصلی و رودخانه ها، خطر برخورد صاعقه، در نواحی کوهستانی ریزش سنگ و رانش زمین، آسیب به سازه های موقت و سست از جمله داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی از خطرات این وضعیت جوی است.

بهاروند احمدی گفت: عدم توقف و اسکان در حاشیه رودخانه ها و مسیل های فصلی ، پرهیز از سفرهای غیرضروری و رعایت نکات ایمنی هنگام تردد در ارتفاعات و جاده های کوهستانی ، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در کنار ساختمانهای نیمه کاره و درختان کهنسال و پرهیز از فعالیت های کوهنوردی مهمترین توصیه ها است.

وی بیان کرد: این وضعیت جوی تا شامگاه سه شنبه در استان البرز پیش بینی می شود ضمن آنکه آسمان البرز در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته جاری صاف تا نیمه ابری همراه با غبار محلی پیش بینی می شود.

دمای هوای استان البرز طی امروز و سه روز آینده بین ۲۲ تا ۳۶ درجه بالای صفر در نوسان خواهد بود.

بامداد امروز سه شنبه وزش باد شدید بخش زیادی از استان البرز را دربرگرفت.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top