امروز: پنج شنبه, ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 14 رمضان 1446 | 2025-03-13
کد خبر: 6666 |
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

تیم بانوان هیات فوتبال البرز در یک دیدار خانگی موفق شد از سد تیم همیاری ارومیه گذشته و سه امتیاز این بازی را کسب کند.

به گزارش کرج رسا؛ از هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال بانوان کشور، روز جمعه تیم بانوان هیات فوتبال البرز در ورزشگاه انقلاب کرج میزبان همیاری ارومیه بود.

این دیدار با نتیجه ٢ بر صفر به سود نماینده البرز به پایان رسید.

پرناز زاده حسین علی و سارا قمی زنندگان گل برای هیات فوتبال بانوان البرز بودند.

مریم ایراندوست سرمربی تیم فوتبال هیات البرز پس این بازی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بازی به بازی جلو میرویم و هر بازی برای ما حکم فینال را دارد.

در هر بازی به دنبال کسب سه امتیاز هستیم و مهم نیست که چه تعداد گل وارد دروازه حریف کنیم.

وی در ادامه به بازی هفته آینده با پالایش گاز ایلام اشاره کرد و گفت: از تیم های خوب، بومی و جان دار است و تمام تلاش ما این است که در این بازی نیز با موفقیت از زمین خارج شویم.

تیم بانوان هیات فوتبال البرز در مکان ششم جدول لیگ برتر فوتبال قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top