ما اغلب به صورتمان و خطوطی که روی پیشانی و اطراف لب ها خودنمایی میکنند، حلقه های تیره پای چشم ها و پف پلک هایمان خیلی توجه میکنیم، اما در مورد پوست سر چطور؟ شما چگونه از پوست سرتان مراقبت میکنید؟ آیا اصلا توجهی به آن دارید؟ آیا میدانستید که با تکنیک های بسیار ساده ماساژ پوست سر میتوانید کمک زیادی به جریان خون و البته زیبایی چهره تان بکنید؟
به گزارش کرج رسا، همشهری نوشت: پوست سر نزدیکترین پوست به مغز است و هیچ عضله ای زیر آن قرار ندارد. یعنی وضعیت روانی و فیزیکی شما مستقیما بر پوست سرتان اثر میگذارد.
اگر استرس داشته باشید یا خیلی تحت تنش و فشار باشید، این احساسات در سرتان با علائمی مانند سردرد، سوزش پوست سر، گرفتگی گردن و احساس فشار در سر بروز میکنند. حتی ممکن است در اثر گردش ناکافی خون در پوست سرتان دچار ریزش مو شوید. همه این علائم نهتنها از جنبه فیزیکی و روانی ناراحتکنندهاند، بلکه بر ظاهر و زیباییتان نیز اثر میگذارند.
شما حتی اگر بهخوبی از پوستتان مراقبت کنید، به طور منظم به متخصص زیبایی پوست مراجعه کنید و تزریق هایی برای زیبایی انجام دهید، باز هم همه اینها کافی نیستند تا صورتتان را جوان و شاداب نگه دارند. وضعیت عضلات و تاندون های سر و گردن نقش بزرگی در جلوه صورتتان دارند و نهتنها بر رنگ صورتتان اثر میگذارند، بلکه میتوانند تعیین کنند افتادگی پلک و چین و چروک و ناهمسانی در چهره تان داشته باشید یا نه.
در این مطلب به شما خواهیم گفت آپونوروز اپی کرانیال چیست و چرا یک ماساژ فوری روزانه میتواند تاثیرات قابل توجهی در عضلات صورت و لیفت آن ها داشته باشد.
آپونوروز اپی کرانیال صفحه نازک و تاندونی است که بطنهای اکسیپیتال و فرونتالیس عضله اکسیپیتوفرونتال را به هم وصل میکند، ضمن اینکه لبه های خارجی آپونوروز به فاشیای گیجگاهی متصل میشوند. پوست سر طی سالها، کمتحرکتر میشود و قابلیت کشسانی خود را از دست میدهد و بیشتر به جمجمه میچسبد. این اتفاق باعث میشود جریان خون در مویرگهای ریز پوست سر کاهش یافته و تاثیری شبیه یک لاستیک فشرده ایجاد شود که روی سر فشار وارد کرده و صورت را به پایین میکشد. این زمانی است که پلکها دچار افتادگی میشوند و چین و چروکها روی صورت خودنمایی میکنند و صورت فُرم کلی خود را از دست میدهد.
وضعیت سالم و مطلوب پوست سر زمانی است که تحرک خوبی داشته باشد و این حالت با ماساژ این ناحیه از سر قابل بازیابی و تقویت است. پوست سر هر چه تحرک پذیری بیشتری داشته باشد، صورتتان جوانتر به نظر خواهد رسید.
بزرگ ترین نتایج ماساژ پوست سر چیست؟
تعذیه بهتر فولیکولهای مو و در نتیجه رشد بهتر موها
بهبود جریان خون و تخلیه لنفاوی
کمک به عملکرد قلب
کاهش شدت سردرد
تورم کمتر صورت خصوصا در قسمت بالایی صورت
یک لیفت طبیعی برای صورت
جلوه کمتر چین و چروکهای پوست صورت
کشیدن طرفین سر
موهای دو طرف سرتان را از ریشه (تقریبا دو سانتیمتر بالاتر از گوش ها) چنگ بزنید و نگه دارید. حرکت پوست سرتان را حس کنید و موهای را اندکی به سمت بالا بکشید. این وضعیت را حفظ کنید. سرتان را کمی به سمت جلو خم کنید تا تنش میان مو و پوست سر کمی بیشتر شود و با دست هایتان حرکات دورانی در جهت عقربه های ساعت و خلاف عقربه های ساعت ایجاد کنید. این کار را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه انجام دهید.
کشیدن پشت گوشها
موهایتان را در قسمت پشت گوش ها، بیشتر نزدیک به پشت سر، چنگ بزنید و حرکت پوست سرتان را حس کنید و موها را کمی به سمت بالا بکشید. این وضعیت را حفظ کنید و سپس با حرکات دورانی به آرامی دست ها را حرکت دهید. این کار را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید.
کشیدن پیشانی و پشت سر
موهای پشت سر و پیشانی تان را (در خط رویش مو) چنگ بزنید و موها را کمی به سمت بالا بکشید. این وضعیت را حفظ کنید و سپس با حرکات دورانی دستها را حرکت دهید. این کار را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه انجام دهید.
کشیدن پیشانی به سمت عقب
انگشتان هر دو دست را روی پیشانی و روی خط رویش مو قرار دهید و با اندکی فشار و حرکات دورانی به سمت بالای سر حرکت دهید. نسبت به نقاطی که درد احساس میکنید احتیاط کنید. این حرکت را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید.
ماساژ پشت سر
انگشتان هر دو دست را روی پشت سرتان قرار دهید و آنها را با کمی فشار و با حرکات دورانی به سمت گردن بکشید. نسبت به نقاط دردناک احتیاط کنید. این حرکت را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید.
تخلیه لنف ها
دستهایتان را مشت کرده و آن ها را روی استخوان های طرفین سر در پشت سرتان قرار دهید. این نقاط را با مشت هایتان با حرکات دورانی ماساژ دهید. این حرکت را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید تا به تخلیه لنف هایتان کمک کنید.
این ماساژها را میتوانید طی روز انجام دهید، اما بهترین زمان انجام این حرکات دقیقا بعد از بیدار شدن از خواب و در وضعیت نشسته یا ایستاده است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.