امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر البرز گفت: متاسفانه اعتیاد در مدارس استان به سنین پایین رسیده و در حال حاضر در مدارس پایه هفتم نیز بعضا دانش‌آموزان معتاد دیده می‌شوند و تاسف می‌خوریم که چنین اتفاقاتی با وجود اساتید صاحب نظر در حال وقوع است.

به گزارش ایسنا، سردار سید جعفر حسینی در مراسم تودیع و معارفه رئیس جهاددانشگاهی واحد استان البرز که در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد؛ اظهار کرد: پس از بازدید اعضای جهاددانشگاهی البرز از مراکز آسیب‌های اجتماعی بنا شد با یک کار جهادی به ما یاری رسانند.

وی افزود: در حال حاضر یک مرکز نگهداری دختران ۷ تا ۱۷ سال راه‌اندازی کردیم که پدر و مادرانی معتاد دارند و به تبع اعتیاد والدین، زندگی سختی به فرزندان آنان تحمیل شده است.

این مسئول توضیح داد: متاسفانه اعتیاد در مدارس استان به سنین پایین رسیده و در حال حاضر در مدارس پایه هفتم نیز بعضا دانش‌آموزان معتاد دیده می‌شوند و تاسف می‌خوریم که چنین اتفاقاتی با وجود اساتید صاحب نظر در حال وقوع است در حالی که باید با توجه به پیشرفت علم و دانش روز به روز در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی رشد کنیم.

حسینی با تاکید بر اینکه امیدواریم با حمایت‌های لازم در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی استان گام‌های موثری برداریم، افزود: البته اقدامات موثری نیز در این حوزه انجام شده که ساماندهی معتادین متجاهر و اشتغالزایی برای آنها از جمله آنهاست به طوری که در حال حاضر در یکی از مراکز نگهداری از معتادان متجاهر از ۳۰۰ نفر مددجو، ۲۳۰ نفر مشغول به کار هستند که از بین آنها ۱۳۰ نفر حرفه‌آموزی می‌کنند و مابقی استاد شده و همگی تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند و توجه ویژه‌ای به خانواده‌های آنان نیز می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین ما در حال حاضر دو مرکز مشاوره روانشناسی یاریگر در استان داریم که در کشور نمونه هستند و در بحث اشتغال، حرفه‌آموزی و مراقبت‌های بعد از ترک اعتیاد همراه مددجو و خانواده‌های آنان هستیم و راهنمایی‌های لازم را به آنها ارائه می‌کنیم تا زمینه برای بازگشت دوباره مددجو به اعتیاد تا حد ممکن فراهم نشود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر البرز در پایان با تاکید براینکه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد همه ما وظیفه‌ای برعهده داریم لذا باید با همکاری و هم‌افزایی بیشتر باید معضلات اجتماعی را به حداقل برسانیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top