امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 97435 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰:۰۹ | ارسال توسط : |
190 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

سرپرست پلیس آگاهی استان البرز از کشف ۱۱ خودرو و موتور سیکلت سرقتی در اجرای طرح مبارزه با سارقان وسایل نقلیه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حکمت الله شجاعی با اعلام این خبر بیان داشت: در راستای مبارزه جدی با سرقت خودرو و موتور سیکلت در سطح استان البرز، اجرای طرح های شناسایی و دستگیری سارقان وسایل نقلیه به صورت مستمر در دستورکار پلیس آگاهی قرار دارد.

وی افزود: در آخرین طرحی که طی ۷۲ ساعت گذشته به اجرا گذاشته شده، ماموران موفق به دستگیری ۱۵ سارق و مالخر اموال مسروقه شده اند.

سرپرست پلیس آگاهی استان البرز گفت: همچنین در این طرح ۱۱ خودرو و موتورسیکلت و همچنین ۲۰ قطعه لوازم خودرو سرقتی از مخفیگاه متهمان کشف شده است.

سرهنگ شجاعی در پایان خاطرنشان کرد که شهروندان برای پیشگیری از سرقت خودرو خود حتما آن را به دزدگیر و قفل پدال مجهز کنند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top