امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 32659 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز گفت: ۸۶ هزار و ۲۸۳ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در ۶ ماهه نخست سال جاری در این استان معدوم سازی شد.

به گزارش کرج رسا، دکتر سید محسن ابوترابی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در جریان بازرسی ها و پایش های ۶ ماهه نخست امسال از مراکز عرضه، بسته بندی، کشتارگاه‌ها، رستوران‌ها، کبابی ها و قصابی‌های استان، ۱۹۸ هزار و ۱۰۹ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دام دامی ضبط شد که از این مقداربیش از ۸۶ هزار کیلوگرم از چرخه مصرف خارج شد.

وی اظهار داشت: در این مدت بر کشتار ۸۴ هزار و ۴۵۲ راس دام سبک و سنگین شامل گوسفند و بره، بز و بزغاله، گاو و گوساله و همچنین شترمرغ نظارت بهداشتی انجام شد.

در جریان این بازدیدها تعدادی لاشه به وزن ۲۹ هزار و ۷۳۲ کیلوگرم ضبط شد.

وی گفت: کارشناسان این اداره کل در این مدت ۲۸ هزار و ۷۸۶ بازدید از مراکز تولید، توزیع، ‌نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام دادند که در ۷۲۵ مورد با موارد غیربهداشتی برخوردقانونی کردند.

ابوترابی گفت: کارشناسان این اداره کل برای ۲۱۳ مورد از این واحدها پرونده در مراجع قضایی تشکیل دادند که ۶۱ مورد به پلمب منجر شد.

وی همچنین به نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های طیور استان اشاره کرد و افزود: در این مدت ۱۱ میلیون و ۷۲ هزار و ۵۸۲ قطعه طیور کشتار شد که از این تعداد ۲۶ هزار و ۵۸۲ قطعه لاشه ضبط شد.

در این مدت ۲۵ هزار و ۱۶۲ هزار و ۹۲۹ کیلوگرم گوشت سفید و ۴۷۴ هزار و ۷۸۳ کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه های استان استحصال شده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top