add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); استاندار: البرز از سهم قانونی خود از طرح انتقال آب طالقان بهره مند است – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22

استاندار البرز گفت: برخلاف برخی ادعاها، این استان از سهم قانونی خود از طرح انتقال آب سد طالقان بهره مند است.

به گزارش کرج رسا، مجتبی عبداللهی در نشست شورای اداری نظرآباد افزود: خط جدید انتقال آب سد طالقان برای سه استان قزوین، البرز و تهران اجرایی شده و ما برداشت خود را مطابق سهمیه قدیم و جدید انجام می‌دهیم بنابراین جای هیچ نگرانی نیست.

وی گفت: در روزهای آینده با حضور در رسانه ملی، گزارش دقیق و شفافی از جزئیات این طرح و وضعیت آب استان به مردم ارائه خواهم داد تا شفاف‌سازی لازم انجام شود.

عبداللهی با قدردانی از همراهی مردم و مسوولان محلی، خاطرنشان کرد: مشارکت مردم، صبر و همراهی آنان در روزهای دشوار، بزرگ‌ترین پشتوانه ماست. امیدواریم با همدلی، کار و تلاش مضاعف، بتوانیم با موفقیت از چالش‌ها عبور کنیم و زمینه توسعه متوازن و پایدار استان را بیش از پیش فراهم آوریم.

وی با اشاره به تأکید رییس‌جمهور بر عدالت در حوزه سلامت افزود: در همین راستا، امروز ۲ مجموعه درمانی در نظرآباد کلنگ‌زنی شد و در روزهای آینده نیز درمانگاه دی‌کلینیک تأمین اجتماعی وارد فاز اجرایی خواهد شد. این پروژه‌ها در راستای کاهش نابرابری‌های درمانی و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی در مناطق کمتر برخوردار در دستور کار قرار گرفته‌اند.

دولت مصمم به جبران کمبودها است

عبداللهی همچنین به موضوع عدالت آموزشی پرداخت و اظهار کرد: دولت مصمم است تا کمبودها و کاستی‌های زیرساختی در بخش آموزش به سرعت جبران شود.

وی افزود: در شهرستان نظرآباد نیز با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته توسط فرمانداری، مقدمات احداث مدارس جدید فراهم شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن‌ها آغاز می شود.

استاندار البرز با اشاره به سیاست‌های ابلاغی دولت در خصوص محله‌محوری و تقویت مدیریت اجتماعی در سطح محلات گفت: در این حوزه نیز استان البرز جزو استان‌های پیشرو بوده و از مدت‌ها پیش موضوع محله‌محوری را دنبال کرده است.

وی افزود:امروز بر آن هستیم که برای هر محله، مدیر محله مشخص شود تا با شناخت دقیق از مسائل، بتوان برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، اجتماعی و خدماتی مؤثرتری انجام داد.

استاندار البرز گفت: تجربه موفق ما در این حوزه باید تداوم یابد و با تسلط بر مسائل ریز هر محله، زمینه مشارکت بیشتر مردم در مدیریت شهری و حل مشکلات فراهم شود.

وی یاد آورشد: تلاش‌های گسترده در بخش تامین انرژی، استان البرز نیز مانند سایر استان‌ها با محدودیت‌هایی مواجه است.

استاندار البرز افزود: ناچاریم در برخی ایام، برق شهرک‌های صنعتی و حتی مناطق مسکونی را قطع کنیم که به دنبال آن، قطعی آب نیز ممکن می‌شود.

وی تاکید کرد: از مردم شریف و صبور استان البرز بابت این شرایط عذرخواهی می‌کنم و اطمینان می‌دهم که زیرساخت‌های برق استان در حال ارتقاء است و سال آینده وضعیت به مراتب بهتری خواهیم داشت.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top