add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); فرهنگسرای زندان کرج – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22
کد خبر: 122196 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۵ | ارسال توسط : |
930 بازدید
۰
| 27
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل زندان‌های البرز اعلام کرد: تفاهم‌نامه همکاری با شهرداری کرج برای ساخت و راه‌اندازی فرهنگسرا در ندامتگاه مرکزی کرج به امضا رسید تا زندانیان و خانواده‌های آنان از خدمات فرهنگی، آموزشی و هنری بهره‌مند شوند.

به گزارش کرج رسا :در مراسمی رسمی تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان اداره کل زندان‌های استان البرز و شهرداری کرج برای ساخت و راه‌اندازی فرهنگسرا در ندامتگاه مرکزی کرج منعقد شد. این مراسم با حضور فتحی، مدیرکل زندان‌های استان البرز، و اشتری، قائم مقام شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری کرج برگزار شد.

فتحی در این مراسم با تأکید بر اهمیت تعامل فرهنگی و اجتماعی میان نهادهای شهری و زندان‌ها گفت: «تجربه بیش از دو دهه فعالیت نشان داده است که ارتباط هدفمند میان زندان و مجموعه‌های فرهنگی موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی و کنترل نرخ رشد جمعیت کیفری می‌شود.»

وی افزود: این فرهنگسرا دومین فرهنگسرای زندان‌های کشور خواهد بود و امکان بهره‌مندی زندانیان و خانواده‌های آنان از خدمات فرهنگی، هنری، آموزشی و اجتماعی را فراهم می‌کند. همچنین با ایجاد فضای مناسب در زمان ملاقات خانواده‌ها، فرصت اجرای برنامه‌های آموزشی کوتاه‌مدت، کارگاه‌های مهارت‌های زندگی و برنامه‌های ویژه مادر و کودک فراهم خواهد شد.

فتحی به ظرفیت‌های حوزه صنایع‌دستی، کتاب‌خوانی، مشاوره روان‌شناختی و فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و گفت: اجرای این تفاهم‌نامه نقش مهمی در بازاجتماعی شدن زندانیان و پر کردن اوقات فراغت آنان دارد.

اشتری، قائم مقام شهردار کرج، نیز با بیان اینکه این فرهنگسرا پانزدهمین فرهنگسرا در استان البرز خواهد بود، اعلام کرد: شهرداری کرج آماده همکاری کامل در برگزاری کلاس‌های آموزشی، دوره‌های خاطره‌نویسی، کارگاه‌های صنایع‌دستی، مراسم ملی و مذهبی و اعزام مربیان تخصصی در حوزه‌های مختلف است.

در حاشیه این مراسم، جمعی از مسئولان و کارشناسان زندان‌ها و شهرداری کرج از جمله بیرام‌خانی معاون دادستان استان، فرخی‌کیا قاضی ناظر بر زندان‌های استان و تهامی مدیر ندامتگاه مرکزی کرج حضور داشتند

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top