add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); سفره های یلدایی خالی از آجیل و شیرینی! – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 71666 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۹ |
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

رئیس اتحادیه قنادان کرج گفت: وضعیت اقتصادی و افزایش قیمت‌های آجیل و شیرینی بر رفتار خرید مردم تاثیر بسیار زیادی گذاشته و خرید آجیل و شیرینی به حداقل رسیده است.

رضا امامی در گفت وگو با ایسنا به قیمت‌های آجیل اشاره کرد و گفت: قیمت آجیل شب یلدا با باسلوق  هر کیلو ۱۵۰ هزار تومان و بدون باسلوق ۱۸۰ هزار تومان در واحدها به فروش می‌رسد. آجیل سفارشی شب یلدا هم با باسلوق هر کیلو ۲۵۰ هزار تومان و بدون باسلوق ۲۸۰ هزار تومان است.

به گفته امامی امسال با توجه به اینکه قیمت مواد اولیه شیرینی پزی به صورت سرسام آوری گران شده است قیمت شیرینی بالا است و مردم نسبت به آجیل کمتر به شیرینی روی می‌آورند.

وی به کاهش توان خرید مردم با توجه به وضعیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: امسال در کل نسبت به سال‌های گذشته شیرینی و آجیل کمتر مورد استقبال مردم است. مردم بیشتر به فکر تامین نیازهای اولیه خود هستند و خریدهای این چنینی در حاشیه قرارگرفته است.

رئیس اتحادیه قنادان کرج در پایان به تشدید گشت‌های نظارت درایام نزدیک به شب یلدا اشاره کرد و افزود: در این ایام گشت‌های نظارت مشترک با بازرسی صمت، بهداشت و تعزیرات انجام و واحدهای متخلف جریمه می‌شوند. مردم در صورت دیدن موارد تخلف و گرانفروشی با اتحادیه قنادان با شماره ۳۲۲۶۷۸۵۷ و تعزیرات با شماره ۱۲۴ در ارتباط باشند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top