add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); آموزش مهارتی رایگان برای زنان سرپرست خانواده البرز – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 78973 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۹:۰۴ |
۱
| 9
ارسال به دوستان
پ

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای البرز از برگزاری دوره های آموزش مهارتی رایگان برای زنان آسیب‌ دیده اجتماعی و سرپرست خانواده در سطح استان خبر داد.

بهزاد غفاری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: این دوره های آموزشی با رویکرد ایجاد اشتغال پایدار در محله های کم برخوردار استان برگزار می شود.

وی گفت: ارتقا مهارت های شغلی، توانمند سازی و ایجاد زمینه های حضور بانوان کم برخوردار در بازار کار از اهداف برگزاری این دوره های آموزشی رایگان است.

وی افزود: علاوه بر بانوان سرپرست خانوار و بد سرپرست، زنان معتادی که بهبود یافته اند نیز می توانند با شرکت در این دوره ها و فراگیری آموزش های مهارتی بستر مناسبی را برای رفع مشکل بیکاری خویش مهیا کنند.

غفاری اظهار کرد:  آموزش های مهارتی در پوشش این دوره ها در مسیر بازار محوری بانوان هدایت خواهد شد و ما در پی آنیم تا این قشر کم برخوردار بتوانند بدون دغدغه راهی بازار کار شوند و درآمد کسب کنند.

وی افزود: در این دوره های آموزش مهارتی ساماندهی مشاغل خانگی در اولویت ویژه قرار گرفته است تا زمینه تقویت اقتصاد خانواده های هدف فراهم شود.

اداره کل آموزش فنی و حرفه ای البرز با هشت مرکز آموزش دولتی و ۴۵۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  1. نویسنده :ناشناس
    تاریخ : 12 / آوریل / 2022 | 8

    با سلام ، کار بسیار خوب و پسندیده ای می باشد اما کاش رشته های مورد نظر را هم نام می بردند تا اطلاع رسانی کاملتر شود . یا ممکن است این فعلا فقط یک پیشنهاد است و با مرحله عمل فعلا فاصله دارد.

Scroll to Top