add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); دستگیری ۳۴ سارق و کشف ۵۳ فقره سرقت در ۷۲ ساعت – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 85115 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۴ |
۰
| 12
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی شهرستان کرج از استمرار اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در مناطق مختلف این شهرستان خبر داد و گفت: در آخرین طرحی که در ۷۲ ساعت گذشته به اجرا گذاشته شد، ۴۹ سارق و فروشنده مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ علی قاسم پور در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر بیان داشت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف مبارزه جدی با مخلان امنیت جامعه و برخورد قاطع با سارقان و فروشندگان مواد مخدر در مناطق مختلف کرج در ۷۲ ساعت گذشته به اجرا در آمد.

وی افزود: قبل از اجرای این طرح با انجام اقدامات اطلاعاتی ۳۴ سارق و ۱۵ فروشنده مواد مخدر در سرکلانتری های سه گانه شهرستان شناسایی و در این طرح مقتدرانه همه آن ها دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی کرج با بیان اینکه سارقان تاکنون به ۵۳ فقره سرقت اعتراف کرده اند، تصریح کرد: همچنین در بازرسی از مخفیگاه فروشندگان مواد مخدر، حدود ۱۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضمیمه پرونده آن ها شد.

این مقام انتظامی با اشاره به جمع آوری ۲۵ معتاد متجاهر از معابر شهری در این طرح، اضافه کرد: این افراد برای انجام مراحل درمان به مراکز بازپروری معرفی شدند.

سرهنگ قاسم پور گفت: کشف ۷ خودرو و موتورسیکلت مسروقه، توقیف ۳۷ خودرو و ۲ موتور سیکلت نیز از دیگر دست آوردهای این طرح بوده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کرج خاطرنشان کرد: اجرای طرح های امنیت اجتماعی برای ارتقاء احساس امنیت در بین شهروندان با قدرت ادامه خواهد داشت.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top