add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); پراکندگی سگ های ولگرد در البرز به یک بحران تبدیل شده است – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22
کد خبر: 87143 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۸ |
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج گفت: پراکندگی سگ های بلاصاحب در استان البرز و کلانشهر کرج به یک معضل و بحران تبدیل شده است.

به گزارش کرج رسا، جواد چپردار روز دوشنبه در نشست هم اندیشی روسای کمیسیون های خدمات شهری شوراهای اسلامی شهر و معاونان خدمات شهری شهرداری های البرز افزود: در معضل تراکم و پراکندگی سگ‌های بلاصاحب در شهر کرج و سایر شهرهای استان به مرز بحران رسیده ‌ایم و اگر چاره یا اتخاذ تصمیم علمی در این موضوع فارغ از حواشی، احساسات و یا حتی منفعت طلبی‌های مستتر اتخاذ نشود آثار زیستی یا اکوژیک این معضل و انتشار و شیوع بیماری‌های عفونی و انگلی مشترک با انسان سلامت شهروندان این استان تهدید و مخاطرات غیر قابل جبران را تشدید خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌های جاری، تمایلات احساسی، بهانه‌های حیوان دوستی و در برخی موارد منفعت طلبی راه موثر و کارآمد در این حوزه نیست و پروتکل‌های مشترک علمی شهرداری، شورا و سازمان دامپزشکی می‌تواند راه گشا باشد که مقدمات آن در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج در مشارکت و همراهی سایر شورا های اسلامی شهر و شهرداری های استان البرز در دست اقدام است.

چپردار ادامه داد: هر چند سرانه تولید زباله در این شهر بالاتر از میانگین دیگر شهرهای کشور نیست ولی استقرار چهار درصد از جمعیت در یک درصد از جغرافیای کشور و افزایش بی رویه جمعیت در استان و سنتی بودن شیوه‌های تجمیع، انباشت یا دفن زباله، نیاز به بهره مندی از تکنولوژی‌های نوین در امحای این میزان از زباله و استحصال انرژی با حفظ پاکیزگی هوا و محیط زیست به نیازی ضروری تبدیل کرده است.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج به استقرار و تاسیس کارخانه زباله سوز اشاره کرد و افزود: قرارداد با شرکت‌های مجرب و کارآمد می‌تواند به این ساماندهی منجر شود که اهتمام استاندار و پیگیری شورای اسلامی کلانشهر کرج در همراهی و مشارکت سایر شهرهای اقماری استان البرز در آینده نزدیک این مهم را محقق می‌کند.

چپردار بیان داشت: در جمع آوری، بازیافت و بهره مندی از پسماندهای ساختمانی که در شهر کرج میزان تولید و تجمیع آن تا ۴۰۰ تن در روز می رسد، اقدام موثری جز جمع آوری و انباشت نداشته‌ایم در صورتی که بازیافت نخاله و پسماند ساختمانی تا ۹۰ درصد امکان بهره مندی دوباره از این پسماند را ممکن می‌سازد که باعث ایجاد درآمدهای پایدار و ساماندهی سیما و منظر شهری می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top