امروز: دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 ذو القعدة 1446 | 2025-05-19

استاندار البرز با بیان اینکه تهمیدات لازم برای برگزاری انتخاباتی پرشور در این استان فراهم است، اعلام کرد: کثرت نامزدهای انتخاباتی مجلس دوازدهم، نوید بخش مشارکت بالای مردم البرز در این دوره از انتخابات است.

مجتبی عبداللهی روز جمعه با حضور در پای صندوق اخذ رای مصلای نماز جمعه کرج افزود: از تمام رسانه های استان که با توان ویژه ای درصدد به تصویر کشیدن مشارکت مردم شریف استان هستند، نهایت قدردانی را دارم.

وی ادامه داد: تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری در استان البرز اندیشیده شده و آماده حضور مردم شریف و شهید پرور استان پای صندوق های رای هستیم.

عبداللهی گفت: البرز رتبه اول تعداد ثبت نام کنندگان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را در کشور از آن خود کرده و این تعداد نوید مشارکت و حضور مردم فهمیم البرز را می دهد.

وی افزود: امید است که ایران کوچک تبلور انسجام و اتحاد اقوام مختلف کشور باشد و به تبعیت از تاکیدات رهبرمعظم انقلاب در ادای حق و تکلیف خود توفیق یابیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top