add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); عرصه و حریم پنج اثر تاریخی در البرز تصویب شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: چهارشنبه, ۳ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 9 محرم 1448 | 2026-06-24

مدیر کل میراث فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع دستی استان البرز اعلام کرد: عرصه و حریم پنج اثر تاریخی این استان در وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی تصویب شد.

رحیم خاکی گفت: این به تازگی مهم در شورای ثبت سیاستگذاری تعیین عرصه و حریم آثار تاریخی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز اظهار کرد: از مجموع ۶ اثر ارسالی به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، عرصه و حریم پنج اثر آنها تصویب شد.

به گفته خاکی حریم چهار اثر تاریخی در قالب مجموعه صیادیه در شهرستان اشتهارد شامل حمام مردانه، حمام زنانه، حسینیه و امامزاده ام صغرا و ام کبری به تصویب رسید. همچنین حریم منزل مرحوم محمد مصدق در شهرستان نظرآباد مورد تصویب قرار گرفت.

 

 

این مسوول دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران را ششمین پرونده ارسالی برای تعیین حریم عنوان کرد و گفت: حریم این مجموعه تاریخی تأیید شده و فقط مرحله بازدید اعضای شورای سیاستگذاری برای ابلاغ ضوابط حریم باقی مانده است که امیدواریم در سال آینده حریم این مجموعه نیز تصویب شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز افزود: پرونده تعیین حریم مسجد جامع اشتهارد نیز آماده شده که سال آینده در شورای سیاستگذاری ارائه می‌شود.

تاکنون تعیین عرصه و حریم ۱۹ محوطه و بنای تاریخی دراستان البرز انجام شده که با این تعداد به ۲۴ اثر می‌رسد.

استان البرز بیش از سه هزارو ۵۰۰ اثر ملموس و ناملموس تاریخی را در خود جای داده است .

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top