add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); اصل شیطان پرستی واقعی خود صهیونیست است – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

مسوول قرارگاه جهاد تبیین کشور گفت: جریان یهود صهیونیسم هنوز چهره اش رو نشده است چرا که اصل شیطان پرستی واقعی خود صهیونیست است.

به گزارش کرج رسا، عظیم ابراهیم پور در نشست به اهالی رسانه و فرهنگ و هنر استان البرز افزود: نخست وزیر رژیم غاصب اسرائیل برای برون رفت از مشکلات خود به گسترش جنگ در منطقه پرداخته است چرا که سازمان نتانیاهو به هم ریخته و اتحاد درونی خود را از دست داده است.

وی بیان کرد: تعطیلی مدارس ، دانشگاه ها و مهاجرت بیش از ۲ میلیون نفر از جمعیت یهودی سرزمین های اشغالی بیانگر متلاشی شدن جریان صهیونیسیم از درون است و نمی تواند نفس عمیق بکشد.

ابراهیم پور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه فرمودند “موضوع فلسطین کلید رمز آلود فرج امام عصر (عج) است”، گفت: اهمیت فلسطین به قدری بالاست که وقتی اتقاق افتاد فرج امت اسلامی می رسد.

مسوول قرارگاه جهاد تبیین کشور اظهار کرد: جریان یهود در دنیا به دنبال سیطره بین المللی است اما مسلمانان جهان دشمن واقعی را شناختند؛ بیداری اسلامی شکل گرفت و امتداد آن را در آمریکا و اروپا داشتیم بنابراین باید ماهیت واقعی یهود صهیونیسم را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: جریان صهیونیسم برای کسب قدرت به مثلث زور، زر و تزویر روی آورده است؛ امروز آمریکا و تمام متحدانش همان جریان زور هستند ؛ رسانه های آمریکا و اروپا جریان تزویر و جریان زر خود یهود صهیونیسم است .

ابراهیم پور تاکید کرد: یهود صهیونیسم در تلاش است تا دنیا را در ابهام نگه دارد و صهیونیست ماموریتش آن است که یهود کجا سیطره جهانی ایجاد کند.

 

 

مسوول قرارگاه جهاد تبیین کشور گفت: جریان یهود صهیونیسم هنوز چهره اش رو نشده است چرا که اصل شیطان پرستی واقعی خود صهیونیست است.

وی با اشاره به یکی از فصل های تورات گفت: در این فصل تورات نوشته شده قبل از ظهور منجی عالم بشریت ، یهود دولت مستقلی تشکیل می دهد که به اندازه عمر عادی یک انسان است.

ابراهیم پور افزود: اکنون ۷۷ سال از عمر این دولت جعلی می گذرد که اواخر عمر آن است.

وی ادامه داد: همچنین در تورات آمده این دولت مستقر قبل از نابودی در هفت منطقه وارد جنگ‌می شود که نتانیاهو در جمع مردم سخنرانی داشت و گفت که در هفت نقطه ( لبنان، غزه ، کرانه باختری، سوریه، یمن ، ایران و عراق ) اکنون در حال جنگ هستیم.

وی گفت: نظم جدید جهانی بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب انزوای آمریکا، انتقال قدرت از آمریکا و اروپا به آسیا و تفکر مقاومت جهانی خواهد بود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top