امروز: شنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 24 شعبان 1446 | 2025-02-22

بر این اساس مقرر گردید بنیاد مسکن نسبت به اخذ پروانه، تخصیص تسهیلات بازسازی روستایی، انشعابات رایگان و تحویل زمین به خیر اقدام و سایر عملیات احداث توسط ایشان انجام گیرد و تحویل محرومین شناسایی شده واجد شرایط حساب ۱۰۰ امام گردد.

به گزارش کرج رسا، با حضور مدیرکل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز در روستای عرب آزاد خسروی از توابع شهرستان چهارباغ تفاهم نامه ای ساخت ۵ واحد مسکونی خیرساز منعقد شد.

روز گذشته ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ مهندس محمدی و حجت الاسلام والمسلمین محمدی به همراه جناب آقای محمد رحیمی سرپرست دفتر حساب ۱۰۰ استان و مهندس کوچکی مدیر بنیاد شهرستان چهارباغ، از یک قطعه زمین ۸۰۰ متری هبه شده به حساب ۱۰۰ حضرت امام(ره) واقع در روستای عرب آزاد خسروی از توابع شهرستان چهارباغ بازدید نمودند.

در این بازدید که مسولین محلی از جمله رییس شورای روستا، دهیار و امام جمعه محترم روستا و برخی از خیرین محلی نیز حضور داشتند؛ پس از بازدید از زمین و بررسی موقعیت و ضوابط ساخت، جلسه ای با حضور افراد مذکور و یکی از خیرین محلی در محل دهیاری برگذار گردید و تفاهم نامه ای به منظور ساخت ۵ واحد مسکونی در بخشی از زمین مذکور به مساحت ۲۵۰ متر مربع، بین بنیاد مسکن و خیر فوق الذکر منعقد گردید.

بر این اساس مقرر گردید بنیاد مسکن نسبت به اخذ پروانه، تخصیص تسهیلات بازسازی روستایی، انشعابات رایگان و تحویل زمین به خیر اقدام و سایر عملیات احداث توسط ایشان انجام گیرد و تحویل محرومین شناسایی شده واجد شرایط حساب ۱۰۰ امام گردد.

 

 

روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top