امروز: سه شنبه, ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 12 رمضان 1446 | 2025-03-11

تاکسی هوایی در فرودگاه پیام البرز افتتاح شد و شهرهایی همچون کاشان، قزوین، زنجان، رامسر، نوشهر و رشت تحت پوشش این تاکسی هوایی قرار دارند.

به گزارش کرج رسا، محسن حسنلو مدیرعامل فرودگاه پیام البرز در مراسم افتتاحیه تاکسی هوایی که ظهر دوشنبه برگزار شد از پوشش شهرهای اطراف البرز و فرودگاه پیام خبر داد و افزود: شهرهایی همچون کاشان، قزوین، زنجان، رامسر، نوشهر، رشت و شهرهایی که بنا به درخواست متقاضیان در رنج پروازی این هواپیماها قرار دارند می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

وی در خصوص هزینه پرواز یادآور شد: بر اساس طول مسیر هزینه سفر محاسبه می‌شود و بسته به شرکت‌ها و نوع هزینه‌ها متفاوت است و محاسبات مبدا و مقصد را در نظر می‌گیرند و بعد هزینه پرواز اعلام می‌شود.

حسنلو تصریح کرد: فرودگاه شمال کشور و قزوین نزدیک‌ترین فرودگاه‌ها به تهران هستند تا فرودگاه کیش که دورترین فرودگاه است با یک باک سوخت پروازها می‌توانیم انجام بدهیم و قیمتی که شرکت برای این در نظر گرفته برای هر ساعت پرواز از شش میلیون و هشتصد هزار تومان شروع می‌شود وبا توجه به تعداد نفراتی که می‌خواهند این پرواز را انجام دهند و مسافتی که این پرواز انجام شود، برای هر ساعت پرواز شش میلیون و هشتصد هزار تومان محاسبه می‌شود.

 

مهر

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top