امروز: چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 10 ذو القعدة 1446 | 2025-05-07

این #ترفند هارو انجام بدی تازه متوجه طعم شگفت انگیز تخم مرغ میشی

وقتی تخم مرغ رو زیاد از حد و مخصوصا تخم مرغ های کهنه رو میپزید سفیده شروع میکنه به آزاد کردن هیدروژن سولفید(ترکیب گوگردی) همزمان زرده تخم مرغ هم شروع میکنه به آزاد کردن آهن وقتی این ۲ تا باهم ترکیب میشن یه واکنش شیمیایی اتفاق میوفته که باعث میشه اون لایه سبز و بد بو دور زرده تخم مرغتون شکل بگیره حالا اگه این کار هارو انجام بدید این اتفاق دیگه نمیوفته 

از تخم مرغ تازه استفاده کنید

روی تخم مرغ یه سوراخ کوچیک ایجاد کنید

با شعله زیاد نپزیم فقط ۱۰ دقیقه زمان برای پخت در نظر بگیریم

شوک آب یخ حتما بدیم

 

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top