امروز: پنج شنبه, ۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 7 ذو القعدة 1447 | 2026-04-23

رییس سازمان دامپزشکی بر سرمایه‌گذاری در مراکز دانش‌بنیان تولید جنین دامی کشور تأکید کرد و گفت: توسعه چنین فناوری‌هایی گامی بلند در جهت خودکفایی کشور در بهره‌وری صنعت دام، تولید پروتئین و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش کرج رسا، علیرضا رفیعی پور معاون وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از نخستین مرکز تخصصی تولید و صادرات جنین دامی در شهرستان ملارد با اشاره به اهمیت این پروژه، آن را نقطه عطفی در صنعت دامپروری کشور دانست و گفت: این فناوری نوین، تحولی اساسی در بهره‌وری بخش دام سنگین ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به فرآیند تولید جنین در این مرکز اظهار داشت: جنین‌های تولیدی از گاوهای مادر برتر نژادهای سمینتال و جرزی با بالاترین استانداردهای جهانی تهیه می‌شوند. این جنین‌ها به دام‌های کم‌بازده و گله‌های بومی منتقل خواهند شد که انتظار می‌رود با این روش، تولید شیر و گوشت در کشور تا ۴۰ درصد افزایش یابد.

رفیعی‌پور خاطرنشان کرد: با این فناوری می‌توان از هر گاو برتر سالانه تا ۵۰ جنین باکیفیت تولید کرد که این به معنی انقلاب در صنعت دامپروری کشور است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از عقد قراردادهای صادراتی این شرکت با چند کشور همسایه خبر داد و ابراز امیدواری کرد؛ در آینده‌ای نزدیک شاهد صادرات این محصول دانش‌بنیان به کشورهای منطقه باشیم که علاوه بر ارزآوری، جایگاه علمی کشور را در حوزه زیست فناوری ارتقا خواهد داد.

وی ضمن قدردانی از سرمایه‌گذاری در این طرح ملی، تأکید کرد: توسعه چنین فناوری‌هایی گامی بلند در جهت خودکفایی کشور در تولید پروتئین و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

“شرکت سینا فناوران ماندگار” به عنوان نخستین مرکز تخصصی تولید جنین از گاوهای با نژاد ممتاز کشور در استان البرز، پروانه‌ها و مجوزهای لازم را از سازمان دامپزشکی کشور و دیگر مراجع اداری ذی‌صلاح اخذ کرده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top