به گزارش کرج رسا، برای طرز تهیه کیک یزدی، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید.
مواد لازم برای کیک یزدی
آرد ۳۷۵ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
ماست معمولی نسبتا شیرین ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۱۸۰ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل سبز ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
عفران آبکرده غلیظ حدود ۲ قاشق غذاخوری
نمک خیلی کم (به اندازه قرار گرفتن بین دو انگشت)
طرز تهیه کیک یزدی
برای طرز تهیه کیک یزدی، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید. سپس ۴ عدد تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و با همزن با دور متوسط بزنید تا تخم مرغها حجم پیدا کنند و کرم رنگ شوند، سپس ماست و خامه و روغن و یک قاشق از عفران را به ترتیب اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید.
مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و پودر هل و نمک را مخلوط کنید و با الک ۳ بار الک کنید و در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و بقیهی زعفران را اضافه کنید و با دور کم همزن به حدی بزنید تا مواد یکدست شود دقت کنید اگر بیشتر بزنید در کیفیت کیک تاثیر دارد.
کپسولهای کیک را در قالبهای مافین قرار بدهید و از مواد داخل آنها بریزید به حدی که ۲/۳ قالب پر شود. سپس یک چاقو را در روغن بزنید و روی مواد کیک علامت + بزنید و آن را داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید. زمانی که کیک تان پخت روی آن هم کمی طلایی میشود اگر نشد شعلهی بالا را روشن کنید اگر طلایی شد لازم نیست روی آن را روشن کنید.
آن را از فر خارج کنید اجازه بدهید کمی خنک شود و با مخلوط کمی عسل و گلاب رقیق شده با قلم مو روی کیک بزنید و با پودر پسته و مغزهای دیگر تزیین کنید.
نکات پخت کیک یزدی:
• برای اسفنجی شدن کیک حتما تخم مرغها به دمای محیط رسیده باشند.
• اگر فر را از قبل روشن نکنید کیک شما پفت نمیکند.
• اگر از فر برقی استفاده میکنید کمی قبل از قرار دادن کیک داخل فر المنت بالا و پایین را روشن کنید، و زمانی که کیک را داخل فر قرار دادید ۱۰ دقیقه بعد از آن فقط المنت پایین را روشن بگذارید و بعد از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بعد از آن کیک یزدی شما آماده است.
• میتوانید روی کیک علامت + نزنید.
• قبل از قرار دادن داخل فر میتوانید روی آن کنجد بریزید.
• برای پخت کیک یزدی نمیتوان از کپسولهای کیک به تنهایی استفاده کرد و باید آنها را داخل قالب مافین قرار بدهید.
-
برچسب ها:
- طرز تهیه کیک یزدی
- طرز تهیه کیک یزدی خانگی
- کیک یزدی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
آغاز بکار دهمین نمایشگاه گل و گیاه، صنایع دستی و سوغات در هشتگرد
آغاز بکار دهمین نمایشگاه گل و گیاه، صنایع دستی و سوغات در هشتگرد
-
تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج شنبه ها تا پایان تابستان
تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج شنبه ها تا پایان تابستان
-
تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور
تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور
-
خیلی از والدین، عوارض ماده مخدر “گُل” را با علائم بلوغ اشتباه میگیرند
خیلی از والدین، عوارض ماده مخدر “گُل” را با علائم بلوغ اشتباه میگیرند
-
مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان: سوار هلیکوپتر نشو
مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان: سوار هلیکوپتر نشو
-
برگزاری ۱۲ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص البرز
برگزاری ۱۲ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص البرز
-
کشف ٨ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در روستای آتشگاه
کشف ٨ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در روستای آتشگاه
-
ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه، ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه، ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
-
نماینده مجلس: قوانین زائد در کشور اصلاح یا کنار گذاشته می شوند
نماینده مجلس: قوانین زائد در کشور اصلاح یا کنار گذاشته می شوند
-
ادعای ترامپ: بمباران یمن متوقف میشود و خبری مهم در راه است
ادعای ترامپ: بمباران یمن متوقف میشود و خبری مهم در راه است
-
۲ هزار زمین آماده واگذاری به خانواده های دارای چند فرزند استان البرز
۲ هزار زمین آماده واگذاری به خانواده های دارای چند فرزند استان البرز
-
بدرقه پیکر جانباز و عکاس پیشکسوت البرز تا خانه ابدی
بدرقه پیکر جانباز و عکاس پیشکسوت البرز تا خانه ابدی
-
ویدئو؛ دلیل اینکه تخم مرغت بو بد میگیره میدونی چیه؟
ویدئو؛ دلیل اینکه تخم مرغت بو بد میگیره میدونی چیه؟
-
نقص فنی کامیون در رجایی شهر حادثه آفرید + فیلم و عکس
نقص فنی کامیون در رجایی شهر حادثه آفرید + فیلم و عکس
-
اقدام جهادی در بازگشایی گلوگاه ترافیکی ورودی شیخ آباد
اقدام جهادی در بازگشایی گلوگاه ترافیکی ورودی شیخ آباد
-
استان البرز پیشتاز در تکمیل زنجیره ارزش تولید صنعتی است
استان البرز پیشتاز در تکمیل زنجیره ارزش تولید صنعتی است
-
توسعه آبخیزداری مشارکتی در البرز با حضور بسیج سازندگی
توسعه آبخیزداری مشارکتی در البرز با حضور بسیج سازندگی
-
تلاش میکنیم استعدادها و توانمندی های دانش اموزان تحت پوشش شکوفا شود
تلاش میکنیم استعدادها و توانمندی های دانش اموزان تحت پوشش شکوفا شود
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.