امروز: پنج شنبه, ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 7 رمضان 1446 | 2025-03-06
کد خبر: 30782 |
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱:۳۱ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای خود علیه ایران مدعی شد که ترامپ به جای دادن پول به ایران، متحدان آمریکا در منطقه را تقویت کرد.

به گزارش کرج رسا، مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: یکی از دلایلی که توافق‌های اخیر امارات متحده عربی و بحرین با اسرائیل حائز اهمیت است این است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده چهار سال پیش سیاست کاملا متفاوتی را در مورد خاورمیانه در پیش گرفت.

او در بخشی از مصاحبه تلویزیونی خود با نیوزمکس که آن را در توئیتر منتشر کرد گفت: پرزیدنت ترامپ به جای دادن میلیاردها دلار به ایران، متحدانمان در حوزه خلیج فارس و اسرائیل را تقویت کرد و دست به اقدامات قاطعی جهت برقراری صلح در خاورمیانه زد.

اورتگاس در این مصاحبه گفت: ترامپ سیاست دولت قبلی در برابر رژیم جمهوری اسلامی را رد کرد و در عوض اقدامات قاطعی جهت برقراری صلح در منطقه انجام داد، که انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم و شناسایی بلندی‌های جولان از جمله آن اقدامات بوده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top