امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 32789 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰ |
2319 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

خاگینه از خوراک های معروف تبریز به شمار می‌رود. قیقناخ هم مقوی است و هم درست کردنش ساده است. در این مطلب با طرز تهیه خاگینه تبریزی آشنا می‌شوید.

به گزارش کرج رسا، خاگینه یک نوع پیش غذا یا عصرانه ساده و خوشمزه است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. از آنجا که این غذا از غذاهای معروف تبریز است نام دیگر آن خاگینه تبریزی است و محلی‌های تبریز آن را قیقناخ هم می‌نامند. این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است.

 

خاگینه تبریزی

 

مواد لازم برای تهیه خاگینه تبریزی

ماست؛ ۵ قاشق غذاخوری
آرد؛ ۵ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی؛ نصف قاشق چای‌خوری
شکر؛ یک لیوان
پودر هل به مقدار لازم
پودر دارچین؛ نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ؛ ۵ عدد
زعفران آب کرده؛ نصف قاشق چای‌خوری
آب؛ ۲ لیوان
مغز گردو به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

خاگینه تبریزی

 

طرز تهیه خاگینه تبریزی

► مرحله اول

برای تهیه خاگینه تبریزی ابتدا باید درون یک قابلمه‌ مناسب شکر و آب را با هم مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت آن قوام بیاید.

بعد از این‌که شربت خاگینه قوام آمد زعفران را به آن اضافه کنید.

► مرحله دوم

تخم مرغ‌ها را درون یک ظرف مناسب بشکنید و آن‌ها را با چنگال خوب به هم بزنید.

بعد از این‌که تخم‌مرغ‌ها را کاملا هم زدید آرد و ماست را به همراه پودر هل، پودر گل‌محمدی، پودر دارچین و مغز گردو خرد شده به آن‌ها اضافه کنید وآن‌ها را خوب به هم بزنید تا مخلوطتان کاملا یکدست شود.

► مرحله سوم

مقداری روغن درون یک تابه بریزید تا داغ شود سپس مایه خاگینه را درون تابه بریزید.

بعد از این‌که یک طرف آن به‌خوبی سرخ شد، آن را به پشت برگردانید تا روی دیگر آن نیز کاملا سرخ شود. می‌توانید مایه خاگینه را به صورت قاشق‌قاشق و کم‌کم مانند کوکو یا کتلت در روغن سرخ کنید. وقتی خاگینه به طور کامل سرخ شد آن را در درون صافی بریزید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.

► مرحله چهارم

بعد از اتمام این مراحل، خاگینه‌ای را که پخته‌اید برای چند دقیقه درون شربت قرار دهید. سپس آن را دوباره درون صافی بگذارید تا شربت اضافی آن خارج شود. می‌توانید این نوع خاگینه را با شیره انگور نیز طبخ کنید.

بعد از این‌که خاگینه آماده شد، آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و با مقداری دارچین، مغز گردو خرد شده، پودر گل‌محمدی و… تزیین کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top