add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); جدیدترین آمار جهانی مبتلایان و قربانیان کووید ۱۹ – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 33175 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸ |
۰
| 8
ارسال به دوستان
پ

شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان به ۳۵ میلیون و ۷۰۳ هزار و ۸۳۴ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۴۵ هزار و ۹۵۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

به گزارش کرج رسا، بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین ۲۶ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۱۸۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از ۷.۶ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۱۵ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند و در حال حاضر شمار مبتلایان در هند از ۶.۶ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی “ورلداُمتر”، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۶۷۹ هزار و ۶۴۴ مبتلا، ۲۱۵ هزار و ۳۲ قربانی

۲. هند شش میلیون و ۶۸۵ هزار و ۸۲ مبتلا، ۱۰۳ هزار و ۶۰۰ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۹۴۰ هزار و ۴۹۹ مبتلا، ۱۴۶ هزار و ۷۷۳ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۲۲۵ هزار و ۸۸۹ مبتلا، ۲۱ هزار و ۴۷۵ قربانی

۵. کلمبیا ۸۶۲ هزار و ۱۵۸ مبتلا، ۲۶ هزار و ۸۴۴ قربانی

۶. اسپانیا ۸۵۲ هزار و ۸۳۸ مبتلا، ۳۲ هزار و ۲۲۵ قربانی

۷. پرو ۸۲۹ هزار و ۹۹۹ مبتلا، ۳۲ هزار و ۸۳۴ قربانی

۸. آرژانتین ۸۰۹ هزار و ۷۲۸ مبتلا، ۲۱ هزار و ۴۶۸ قربانی

۹. مکزیک ۷۶۱ هزار و ۶۶۵ مبتلا، ۷۹ هزار و ۸۸ قربانی

۱۰. آفریقای جنوبی ۶۸۲ هزار و ۲۱۵ مبتلا، ۱۷ هزار و ۱۶ قربانی

پس از آن کشورهای فرانسه با ۶۲۴ هزار و ۲۷۴ مبتلا، انگلیس با ۵۱۵ هزار و ۵۷۱ مبتلا، ایران با ۴۷۵ هزار و ۶۷۴ مبتلا، شیلی با ۴۷۱ هزار و ۷۴۶ مبتلا، عراق با ۳۸۲ هزار و ۹۴۹ مبتلا، بنگلادش با ۳۷۰ هزار و ۱۳۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۶ هزار و ۷۶۶ مبتلا، ایتالیا با ۳۲۷ هزار و ۵۸۶ مبتلا، ترکیه با ۳۲۶ هزار و ۴۶ مبتلا، فیلیپین با ۳۲۴ هزار و ۷۶۲مبتلا، پاکستان با ۳۱۵ هزار و ۷۲۷ مبتلا، اندونزی با ۳۰۷ هزار و ۱۲۰ مبتلا، آلمان با ۳۰۴ هزار و ۶۵۷ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۷۳ هزار و ۸۲۶ مبتلا، اوکراین با ۲۳۰ هزار و ۲۳۶ مبتلا، کانادا با ۱۶۸ هزار و ۹۶۰ مبتلا، اکوادور با ۱۴۱ هزار و ۳۳۹ مبتلا، هلند با ۱۴۰ هزار و ۴۷۱ مبتلا، رومانی با ۱۳۷ هزار و ۴۹۱ مبتلا، بولیوی با ۱۳۷ هزار و ۱۰۷ مبتلا، مراکش با ۱۳۴ هزار و ۶۹۵ مبتلا، بلژیک با ۱۳۲ هزار و ۲۰۳ مبتلا، قطر با ۱۲۶ هزار و ۶۹۲ مبتلا، پاناما با ۱۱۵ هزار و ۹۱۹ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۵ هزار و ۵۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۸ هزار و ۲۹۶ مبتلا، کویت با ۱۰۷ هزار و ۵۹۲ مبتلا، مصر با ۱۰۳ هزار و ۷۸۱ مبتلا، لهستان با ۱۰۲ هزار و ۸۰ مبتلا و عمان با ۱۰۱ هزار و ۸۱۴ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top