امروز: سه شنبه, ۲۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 جماد ثاني 1446 | 2024-12-17
کد خبر: 34449 |
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱:۴۰ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز گفت: سلامت پوسته تخم مرغ اولین شاخصه‌ای است که با توجه به آن می‌توان از کیفیت محصول اطمینان حاصل کرد.

به گزارش کرج رسا، مجتبی تقی زاده روز سه شنبه ۲۲ مهرماه به مناسبت روز جهانی تخم مرغ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته ۹۲ هزار تن تخم مرغ در البرز تولید شده که ۳۰ هزار تن آن در استان مصرف شده و مابقی یا به استان‌های دیگر و یا به کشورهای همجوار صادر شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۱۰ واحد مرغداری تخمگذار در البرز فعال است که از این نظر البرز در رتبه پنجم کشور قرار دارد.

وی توضیح داد: هفت درصد مجموع صادرات تخم مرغ کشور از مبادی البرز اتفاق می‌افتد که این نشان دهنده کیفیت بالای این محصول در استان است.

وی با اشاره به سرانه مصرف تخم مرغ در کشور گفت: هر ایرانی سالانه بین ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم تخم مرغ مصرف می‌کند.

این مسئول با اشاره به روش‌های شناخت تخم مرغ با کیفیت اضافه کرد: تمامی تخم مرغ‌هایی که عرضه می‌شود باید دارای شناسنامه یعنی تاریخ تولید و انقضا باشند بنابراین مردم باید از خرید تخم مرغی که شناسنامه تولید ندارد خودداری کنند.

تقی زاده اضافه کرد: علاوه براین، مصرف کنندگان به هیچ وجه نباید تخم مرغ شکسته یا ترک دار مصرف کنند چون وجود خلل در غشای سخت تخم مرغ راهی برای ورود آلودگی‌های میکروبی است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز گفت: سلامت پوسته تخم مرغ اولین شاخصه‌ای است که با توجه به آن می‌توان از کیفیت محصول اطمینان حاصل کرد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top